Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
bu takım nasıl sizce bi internet sitesinde gördüm narin diye bi marka 149tl fiyatı.uygun gibi geldi bana ama modeli pek sarmadı sankii.
bu arada bu takım 89 parça.
Şimdi biz her akşam suşi yediğimiz içün bunu almasam olmaz dedim lülülülülülü ay bazen inanamıyorum kendime ya sırf hoşuma gitti diye aldım yalnız benimki açık mavi gibi, bunun artık ne işe yarayacağını kullanırken bulucam :roflol:
Rende: Ben rende yaparken sağa sola pek bir sıçratıyorum bunları görünce tam bana gore demiştim
Baharatlık: Bunlardan annemde kullanıyor o kadar şık duruyor ki mutfakta ayrıça çok kullanışlı bu yüzden ben kendi evime de almak istedim
limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..
düğünüme yaklaşık 6 ay kalmasına rağmen sizin kadar hazırlık yapamadım..bakıyorum da çok güzel şeyler almışsınız çoğunuz hazırsınız evliliğearalık sonunda sözleşmeli çalıştığım yerden ayrıldım..şubat başında tekrardan işe başlayacağım :ecrin_bebek:
o zaman hazırlıkları hızlandıracağım inşallah.şimdilik aldıklarımdan bazılarını eklemeye çalışacağım..belki yardımım olur benim de.
kardeşimin yenibosnadan 50 ytl ye aldığı nevresim takımlarım..özdilek
265 ytl braun vakumlu saklama kaplı mikserim
ikea çift taraflı rendem 10 ytl
kadıköydeki bi züccaciyeden aldığım hayalet tuzluklarımın benzeri..benimkiler sarılmıyor yanyana duruyolar kollarını tam açmışlar:roflol:
kızlarrr su ısıtıcımız bozulmuştu (king marka) bugün bunu aldık arzumun 52 ytl çok hoşumuza gitti ışıklı olması alacaklara bi fikir olsun ben tefal almıştm ama buna da bayldm
Foto makinamın içini PC ye aktarırken bunları farkettim kızlar.ne zaman çektiğimi unuttuğum bi kaç ürün
Havlu kağıtlık, porselen limonluğum ve karabiber değirmeni ile toz karabiberlik
buda 6 yıl önce gezmeye gittiğim Adanadan M1 alışveriş merkezinden aldığım Güral'ın 6 kişilik yemek takımı.günlük kullanım için almıştım
:teytey: kızlaar bende buldum bu limoncuk sıkacağındansırnaşık şey
10 yetale verdim çok şirinn.ama ya aklıma bişi takıldı ben bunu sıkınca sanki kırılır gibime gelio:uhm:
bende bugün netten bu takımı sipariş verdim çok hoşuma gitti umarım yakından gördüğümde de fikrim değişmez.
6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet yemek servis tabağı
Toplam 60 parça fiyatı da 137 TL
Kızlar şekerlerr bunu kardeşim geçen gün iş dönüşü bir züccaciyenin vitrininde görmüş ve gündelik olurturduğum kahvaltı
takımına uyuyor diye alıp gelmiş sağolsun. haksızlık etmeyip onuda ekliyim dedim:)
cep teliyle çektim görüntü kalitesi pek iyi değil idare edin güzeller.... :)
bir arada gündelik yemek takımıma uydurduğum kahvaltı setimi eklerim.... öpüldünüz hepinizz:))