eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar bakın ne buldum nette dolasırken bu hısar tencere setının sıyahından almayı dusunuyodum ama bu rengıde cook guzeeell bı cok arkadasımız bu tencere setının modelını begendıgı ıcın bu rengınıde sızınle paylasmak ıstedımyerimseniben

Evvetttt kızlarr.... çeyizine her bişey lan gördünüz de mayo alan gördünüz mü:roflol:

ama naapayım yazlık yere gelin gidiyor... lazım diye alayım dedim.
artı Ten marka sitsinde 120 iydi sanırım. 120 den 60 liraya düşmüş kış dolayısıyla indirimdeşakkıdı
bu fırsat kaçmaz dedim sipariş verdim... :roflol:
bakalım beğenecekmisiniz....

ben aldım bile uğurböceklilerden..ama şimdilik bir şişesini ama devamı kesin gelicek....
ImageShack - Image Hosting :: spa2006eo5.jpg

evett avizelerimizi almış bulunuyoruz :) bu yatak odası için

Salon içinde kare ve şeffaf boncuklusunu aldık herbiri 70 TL

canım kayınvalidemin içinden gelmiş bugün bana bunları almış,bir tek yatak örtüsü tarzım değil ama olsun düşünmüş kadıncağız o bile yeter, oh nevresim derdinden kurtardı beni saolsun hihoyyyt

Havlular

Nevresim takımı

Pike takımı

Örgü battaniye

Son düzenleme:

ben paintle kesip koydum canım
uğraşmana gerek kalmasın

yatak odası için ben bu modeli beğenmiştim o yüzden bu yatak örtüsüne bayıldım
ama benim evlenmeme daha çoooooooook var
heralde o zamana kadar üretimden kalkar hepsi

kızlar günaydınnn,dün sizin aldıklarınızı görünce akşam bende bi hevesle aldığım bi kaç şeyi çekim dedim ama malesef asıl çekmek istediklerim ananemin evinde olduğu için çekemedim,ilk fırsatta onlarıda çekicem.
şimdi başlayalım:)
carrefourdan aldığım huni,fiyatını tam hatırlamıom 3-4 lira bişiydi sanırım

cam kaşıklarım-3 lira

sol taraftakiler annemin cam kaşıkları hiç kullanmamış ama 25 yıllık:)ben çekerken benimde var dedi onlarıda çektim:)

dün akşam carrefourdan aldğım kadehler ama bunları geri götürcem bugün,asıl almak istediğim bi sonraki,fiyatı ikili kutuda 6,30 ytl.

asıl almak istediğim bu:)6 tane almıştım 2 tanesi bundan ,4 tanesi diğerinden olmuş:)

bunuda boyunu anlayın die çektim,750 cclikmiş.

bunları daha önce koymuş olabilirim,7-8 lira bişiydi bunlarda bide kısa kadeh gibisinden almıştm ama onun resmini koymuştum:)

bunlarda geçende aldığım pijamalar,polar sıcacık tutuo,giyiyorum zaten,indirimli fiyatı 50 lira,aqua markasıda.

buda alt kısmı

bu kadar kızlar:)

şimdide size kavak yellerindeki efenin annesinin catering şirketinden bi kaç masa dizaynı göstericem,kendisine sordum arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim die,tabi dedi:)
aksesuarlara ben bayıldım açıkçası:)

Ben bu pembe yuvarlak amerikan servislerine bayıldımm. Nerden bulabiliriz acaba

Son düzenleme:
geçen gün birileri yüzük tepsilerini eklemişti bende kıskandım :roflol:

resim pek net değil kusura bakmayın + resmi o zaman ablama göstermek için çekmiştim küçük sandığın içinde alyanslar görünsün diye pamuk koydum

Kızlar bunlarıda ben beğendim kardeşim ev hediyesi olarak aldı.
Fiyatı : tanesi 75.00TL
Yeri : İstanbul / Eminönü Şarkhan Pasajı

umarım beğenirsiniz

kızlar çok acil bi kaçınızdan cvp bekliorum
netten peynir dilimleyici alıcam ama hangisini alsam karar veremedim
biri 2,70 diğeri 5 lira gibi

Son düzenleme:
KIZLAR BENDE ALDIĞIM Bİ KAÇ ŞEYİ EKLEDİM... AMA BURDA gördüğüm çok güzel şeyler de var offff ne çok eksik var yaaaaaa:bbo:

Eklentiler

• $27_118_9153_001201t4.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $153_08_01_0127.webp
    6 KB · Görüntüleme: 56
  • $kas223.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
  • $mtfissvquick.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 62

üstü cam, altı plastik veya altüst metal çaycı alacaktım vazgeçtim bunu aldım, fiyatı 115 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…