eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Bu nevresim takımları günlük kullanım için çok hoşuma gitti.Ama benim nevresim takımı limitim doldu.Annem bir tane daha nevresim alırsan ihtiyacı olan birine vereceğim dedi Ama şöyle birşeyde var aldığım nevresim takımları hem kaliteli hemde çok güzeller ben onlara günlük kullanım için kıyamam ( Bahanemde hazır naniknanik )

Bu nevresimler Aran Home 33 TL acaba aranızda bu marka nevresim alan veya kullanan varmı.
( Ben pek duymadımda )

kızlar evkurda bissürü mutfak eşyaları vardı hatırlayamadım şimdi kaç parça olduğunu ama bi mutfak eşyasını bitircek herşey 805 tl'ydi.ben çok beğendim ama daha önce karacanın kampanyasından tencere + yemek takımı+çatal bıçak takımım vardı kampanyaya istediğim başka ürünleri dahil ettim toplam : 803 tl (10 taksit)
bunlardan hariç kahvaltı takımı ve çatal bıçağı var ama resmini bulamadım

arkadaşlar yemekdeyiz programında birinci olan naim vardoya onun masasının üstndeki mumlklardan içine mum koyunca çok süperouyor..6 tane var bunlardan

kızlar bu sürahi 6 tane bardağı var ama ben örnek olsun diye bitanesini çektim

kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)

valla güzelim bende bir tane krem bir tanede siyah istiyorum.şuanda homesweet home da siyah çok şekil bi yatak örtüsü var.sitesinegirersen görürsün.o çok hoşuma gidiyo yalnız fiyatını bilmiyorum.birde şunları beğendim ama hala hangisinden alacağıma karar veremedim ne yazıkki belki sanada yardımcı olur

markası taç

markası pınar home

pınar home

kızlar bunu babam yaptı tamamen herşeyini..çatısı şu dr ların boğazlarımıza baktığı çubuklar varya ondan..evime hatıra saat

ilkkez resim ekliyorum umarım doğru eklerim.noble nin kahvaltı takımı 43 parça 180TL . ve aynı desen olğu için görüpte dayanamayıp aldğm porselen çaydanlığı 63TL.

[/IMG]
[/IMG]

===========
bunlarda misafir için yapacağım çarşaf kenarı.olmazsa olmazmış.yeni buldum örnekleri başladım.birini beyaz başladım. belki renklide örebilirim.sizce nsl olsun böle beyaz mı yoksa renklimi yapayım.

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

===========
bundan üniv deyken yapmıştım.tepsi örtüsü.nette resmini buldum aynısı.
[/IMG]

bikaç bişey daha var net gitti alamadım onları.birazdan atarım.

:dance:başardım resim eklemeyi.:dance:
bu bohça kenarı olacaktı.annem parçalarınıda yapayım iğne oyası oda takmında olmuş olur dedi.

[/IMG]

buda kaynanaya namaz bezi iğne oyası.annem yaptı.

[/IMG]
resim ekleyebildimya.devamı gelir artık:dance::dance:

kızlar bunlar minik çiçekli mandal...kahvaltı veyaz işirn sofralarda çeteye tutturmak için aldım

burcu özge tam senlik..hani bahsetmiştimde sende ayrıntılı foto koy demiştin ya işde bunlar :))) paşabahçeden aldım 10 ytl

bunuda babam yaptı kızlar..hani camilerde abdest alınan yerler varya ora...su akıyo görünümünüde pipetten yaptı hehe :))

bunuda alcam..gece ışıklar kapandığı zaman otomatik olarak rengarenk ışık yanıyo

kızlar bu bardakların herbirinden 6 şar tane var.birar tanesini koydum size..bu bardaklar tam 45 senelik annanemden anneme ondanda bana..ortadaki bardağın içinede mum koymayı düşünüyorum salonuma çok hoş durdu denedim..

kızlar kız kardeşim bundan ördüüü banaaa.... poşetlikk dün akşam bitti...
ama foto makinasını kuzenime vermiştim akşam getirecek çekip eklerimm...

[/IMG]

bu daha önce sölediğim bernardo kaşıkların altına koyulan aparat

[/IMG]

tanesine 14 milyon verdiğim süslerimm klava:

[/IMG]

buda annemin aldığı iğnelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…