eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

canlar kayınvalidem bana yukardaki yatak örtüsünü hediye olarak almıştı ama değiştircem sanırım diğer aldıkları çok güzeldi ama bir tek bu pek bana göre değil, ayıp gelmişti bunu beğenmedim değiştirelim demek ama bu şekilde de kullanamıcam sanırım bu cumartesi söyleyeyim bari, aşağıdakiyle değiştirmek istiyorum

ya da en azından bununla, bahar da kullanılabilir, cıvıl cıvıl

Kızlar bunlarda benim migros çeklerimle aldığım çeyizlerim kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $DSC00519.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSC00521.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC00523.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC00525.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSC00529.webp
    14 KB · Görüntüleme: 69
devamııııııı...........

Eklentiler

• $DSC00531.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSC00532.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC00535.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 55

benimde annemin içine dert olmuştu çelik demliğim yoktu annemle birlikte sonunda aldık jumbodan.
alttakide kadeh takımım home sweet home dan.
haaa bu arada müzik setinin hoparlörü görünüyo bantlanmış, evde küçük çocuk var ikidebir çekiştiriyo onu bende bant taktım çıkmasın diye:lepi:
GAFcım deri tepsinden benim var güle güle kullan. aldıkların çok güzeller.

Son düzenleme:
Kızlar sayenizde formun müdavimi oldum yaza düğün yapcaz inş. o yüzden çeyiz olayını hızlandırdım bende tabi önce nişan yapıcaz şubat ayında.
Baktım ki formu dolaşıp gözatmak olmuyo sadece katkım olsun sizlerle paylaşayım fikir alıyım istedim. İşlerim de yoğun değildi koşakoşa eve gelip kolayda bulduğum ıvır zıvır ların ve M beden betty boop pijamamı ekledim

Umarım beğenirsiniz :lepi::teytey:

Eklentiler

• $DSCN3897.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSCN3898.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCN3899.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSCN3900.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSCN3901.webp
    56 KB · Görüntüleme: 65

bu çatal kaşık bıçak setim...yemek takımım falan filan...
yemek takımı karaca diğerleri jumbocokacimcoook

burcucum bu da güzelmiş evet güle gülle kullan aslında kayınvalidem bana örgü battaniye takımı da almış ve daha bir kaç şey daha bana da istediğini ,beğenmediğini değiştirebilirsin demişti, bende yok hepsi çok hoş demiştim gerçekten de diğerleri içime sindi, işte bir tek yatak örtüsü hariç onun daha hoşuma gidenini buldum değiştirebilirmiyim dicem bak hatta aldığı örgü battaniye de bu, daha alıcakmış birkaç şey daha o yüzden ben nevresim takımı vs hiç para vermiyorum onun sayesinde sağolsun.. :CüvCüv:

Son düzenleme:
ay-yıldız alt üst takım 32 ytl ama ben altı için aldım
bu arada burcuözgenin de hakkını yememem lazım o indirim var deyince ben de biraz daha araştırayım demiştim bunu aldım bir dahaki ay kredi kartımda yer açılınca alacaklarımı da birazdan eklerim

Ben günlük kullanımın için mehtabın bu setini aldım.Ama kesinlikle tefalden pilav tenceresi ve tava alacağım.tefalden şaşmam.

kızlar benim teflon ve çelik tencere setim bunlar.hisardan geçen sene almıştım.daha evlenmemize 1,5-2 sene kadar var ama ben yavaştan yavaştan hazırlıklara başladım :) umarım tencere arayan arkadaşlara yardımcı olmuştur kaydirigubbakcemile3

dün aldığımız çeyiz sandığı geldi, az öncede annemle içine doldurduk, sizin için bi kaç foto çektim ekliyorum hemen.

işte bu sandığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…