eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kadınlar kulübünün bayanları vallahi çok zevkli baktığım bütün fotolar birbirinden güzel eşyalarla dolu asla kullanmam dediğim tek bir şey yok valla.umarım benimkileride beğenirsiniz.
yemek takımlarım,sandıklı çatal-kaşık-bıçak takımımı,poselen çaydanlığı ile birlikte kahvaltı setim,teflon tencere setim,çelik çaydanlık ve cezve setimi bernardo dan düğün paketi olarak almıştım hepsi 1300 tl yalnız internette resimlerini bulamadım evde çekip daha sonra ekliycem inşallah.
ben bütün beyaz eşyamı ve çoğu küçük ev aletimi bosch tan aldım hem baya bi indirim yapmışlardı toplu alışveriş olduğu için hemde bazıları hediye olarak geldi dolayısıyla göründüğü kadar tuzluya mal olmadı :) ben merak edenler için hediye gelenlerinde fiyatlarını yazıyorum

bosch catel 111,50 tl - hediye
[/
bosch ekmek kızartma makinası 91 tl - hediye

tost makinamda bosch 160 tl bunda da biraz paraya kıydım ama ızgara olarak da kullanıyorum eti balığı felan süper pişiriyor

süpürgemin fiyatı 260 tl ama bana buzdolabının yanında hediye verdiler.gerçi bence buzdolabına verdiğimiz paranın içinde bununkide vardır :)
[URL=http://imageshack.us]
[/
katı meyve sıkacağının markası phılıps 70 tl - hediye

koçtaştan siyah renklisini aldım tanesi 45 tl bu tamamen çok beğendiğim için gözümü kapatıp verdiğim bir para

koçtaştan siyahını aldım 20 tl
[URL=http://imageshack.us]
[/
korkmaz çelik tencere setim 65 tl

phılıps elance ütü 130 tl ütüyü kocacım almıştı benim almama gerek kalmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeyizime peçete yüzüğü yapmıştım..Hobilerimiz bölümünde konu açmıştım ama görmedinis galiba kıslarr benneyaptımki
Şimdi bir de ekmek sepeti yaptım İkisininde resimlerini paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz şekerler delikafadulden

evet kıslar eklemeye devam ediyorum tivolyo home pike nevresim takımı 75 tl

bu da pike takımı yine tivolyo home 175 tl çok kullanışlı ve zarif

kızlar günaydınnn..sabah sabah size bi çizme koyayım dedim :))) kayınpederim benim için yapmış yehuuu

Yoğun araştırmalarımız sonucunda buzdolabımızı ve çamaşır makinemizi aldık, Siemens.süprizzzzz

Eklentiler

• $siemens1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $siemens2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 178

İhlas mağazalarındaki kampanyadan aldım çok memnunum alanı geniş, kol ütüleme yeri var, çamaşır askılığı hatta kazan buharlı ütüler için koyma yeri bile var:)), fiyatı normalde 120milyon, kampanyadan 70 milyona aldım

Kızlar sunsetten aldıklarınızın resmini çekip lütfen siteye koyun:) memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorum, yorumlarınız etkili olacak:)

selmacım sunsetin gelikleri çok hoş almanı tavsiye ederima.s
senin için resim ekliyorum renklerinin canlılığını görebilirsin:1rolleyes: S beden
üzerimde iken de çekmiştim ama onu koyamıycam buraya

kızlar son iki haftada aldığım şeylerin bi kısmının resmini ekleyim sizlere, renkler biraz flu akşam çekimi olduğu için

kahvaltı takımım kütahya porselen corner collection 285 liraya aldım

akfil diye bir marka nevresim takımı 38 lira birde tek çarşaf aldım çift kişilik 20 lirada o idi sanırım

özdilek nevresim takımı 72 lira taksitli fiyatı

özdilek havlular sarı olan 6 lira mor olan 11 lira

şarzlı süpürgem 95 liraya aldım

meraba kızlar haftasonu eksiklerimi tamamladım sayılır. böcüğümün sayesinde
bi züccaciye keşfettim ufak tefek ihtiyaçlarımı çok uyguna aldım sağolsun:1hug:
ama hemen kaldırdığım için resimlerini çekemedim onların.
ayrıca fırınım, elektrikli süpürgem ve ütümde tamamdır kızlar
toplam 900,00 tl tuttu.

kızlar yemek takımı bugün geldi bunu 340 a

Son düzenleme:
kızlar pijamalarınıza bayıldım çok cici şeyler almışsınız nette gezerken buldum ben de bunları bayıldım

marks&spencer

victoria secret

çatal bıçak takımlarım (karaca)

buda kütahya porselenden yemek takımım

kahvaltı takımım( karaca)

şimdilik bulabildiklerim bunlar tencereleri bulamadım:)

bişey sorucam bennn:uhm:
yemek takımının en altına büyük dore rengi tabak koymak istiyorum ama pek göremedim
alan varmı veya gören?fisfisfis

tubi canım kesinlikle al diorum çok işe yarıyo..

senin saçların bazı resimlerinde gördüüm kadarıyla düz..ki o zaman çok uraşmadan saçlarını tam düzleştirebilirsin..

benim saçlarım çok dalgalıdır..

eşimin bana aldıı Braun saç düzleştirici sayesinde süper oluyo saçlarım..

yanma gibi bi durumu yok..boyalı saçlara göre vs herşeye göre derecesi var ayarla ve işleme başla..

bak benimki bu çok memnunum elektriklenme bile yapmıyo bi özelliği sayesinde.

ben bi ara buna takılmıştım

SalonStraight Aktif İyon
Uzun süre kalıcı parlaklık, muhteşem sonuçlar sağlar
Aktif İyonlu bakım sistemi, saçınıza bakım sağlamak için negatif iyonlar yayar ve statiği ve kabarmayı ortadan kaldırır.
Uzun süre kalıcı sonuçlar için 180 Cº şekillendirme sıcaklığı dağılmayan, kabarmayan, yumuşak ve parlak saçlar için zarar görmesini engeller
Ekstra pürüzsüz kayma için seramik kaplamalı plakalar
Zahmetsiz kullanım için dönebilen kablo
Sorunlu bölgelere zarar vermeden verimli sonuçlar için Eşit Isı Teknolojisi
Kolay saklama için kulp kilit sistemi

dantelden hoşlanmayanlar için süperrr salon takımları adres vermek yasak sanırım ama resimlerin üstünde yazıyo merak edenler ordan bakabilir çok çeşit var bilginize kızçelerhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…