eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar sonunda bornozu aldım.birde baş havlusu aldım.şimdi sıra terlik bulmaya geldi. bu arada bornoz ve havluyu 100 e aldım

bu kahvaltı takımında gördüğün kapaklı kaplar var ya onlar tek de satılıyor canım ve ben porselen kapaklılar yerine böle bişi almayı daha uygun görüyorum içine hava girmez ve günlük kullanım için ideal 3 lira falan tanesi züccaciycilerde mevcut yuvarlak haricinde kare olanları da var. ama kesinlikle porselenlerinden bahsediyorum seramik olanları da onlar çabuk kırılır ve kalınlar a.s

english home nevresim takımları 40 tl imiş kızlar nasıl ?henüz almadım fiyatı uygun geldi bana

Bisküvi kutularım;

[/IMG]

Ekmekliğimiz;

Baharatlığımız;

[/IMG]

Günlük çatal kaşık takımımızın bir çeşidi;

[/IMG]

Önde görünen kocişle benim kahve fincanımız,hemen ortasındaki kalp şeklinde olan tuzluğumuz,arkada görünen beyaz desenli çiçekli tepsimiz,sağındaki tepsinin tak.bardak altlığımız ve fincanın sol arkasında yarım görünen cips tabağımız,birde ahşap olan sapı görünen 4 gözlü çok amaçlı çukur tabağımız;

[/IMG]

Bir kadeh çeşidimiz su lekeli :))))))

[/IMG]

Günlük daha çok benim kullandığım çay-kahve fincanlarım;

[/IMG]

Türk kahvesi fincanımız bekarlıktan kalma :);

Çok kullanışlı bulduğum ve desenini çok sevdiğim kavanozlarım-yağlığım,baharatlığım birde camdan ekmek tahtası var çekmeyi unutmuşum;

[/IMG]

Bu da bir kurabiyelik oluyor, ancak ben bunu birçok şey ikram ederken amacı dışındada kullanıyorum:)

[/IMG]

Küçük ev aletlerimizden örnekler;

[/IMG]

Sevimli rende küçük mısra :)));

[/IMG]

Su bardaklarımızdan çeşitler;

[/IMG]

Kahve-şeker-çay üçlü kavanozumuz,çaydanlığımız,el blendırımız;

[/IMG]

Su takımımız;

[/IMG]

Yumurtalığımız;

[/IMG]

Bu da zeytinlik diye satılıyor ama ben yine amacı dışında birçok yiyecek için kullanıyorum:);,

[/IMG]

Bunlarda yardımcı aletlerimiz fındık kıracağı-sarımsak ezici,salatalık/havuç/kabak soyucu,türbüşon vs;

[/IMG]

Şimdi de dekorasyon objelerinden bir kısmını paylaşmak isterim dostlar;

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

kahvaltı setim de bundan

buda çaydanlığım

buda servis setim hepsi takım olunca mutfakta çok tatlı duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben dün buz kalıbı aldım kendime meyveli buzlarımın şekli meyve olacak:)size onun resmini ararken bakın ne buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…