eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Arkadaşlar aranızda köşe koltuk bakan varmı? Fiyat açısından ne kadar. Ben istakbal ve yataşa baktım.2000 TL civarında yazıyo pahalı geldi.Çok üzgünüm çoook

simaer canım bende bir aralar köşe takımı istiyordum fakat bir çok kişi tavsiye etmedi.ondan vazgeçtim almaktan sana ve burdada isteyen arkadaşlara fikir olsun diye bir kaç model ekliyorum.

kızlar hangisi daha güzel bunları yeni aldık birincisi hoşumuza gitti ikisinide aynı koy dedik salak gitmiş birini farklı koymuş bende gittim değiştirmeye kalmamış ikincisini aldım

bunun sapı porselen

eve gelincede içime yatmadı kullanmak için değil süs için aldık bunun fincanlarıda var onlarıda alıp vitrine koyayım diyorum bali takım bi derece olur

kızlar sonunda yatak örtüm geldi ve hemen resmini ekledim.kervandan aldım.bazı arkadaşlar tüllü sevmiyoruz demişler.zevk meselesi tabikide.bu arada tek kişilik yatağıma serdim ve örtü kendini tam gösteremedi.canlısı daha güzel

oleeeyy bugün aşkıma hediye almaya diye çıktım göya ama kendime aldım :roflol: nolcek bizim bu halimiz bilmiyom kıslar valla..

Sarev Amour V4 Pamuk Saten Nevresim Takımı Çift Kişilik - 65 liraya aldım..

kizlar hepiniz yeni esyalarinizi iyi günlerde kullanin....
hepsi cok hos duruyor....

kizlar sizce bunlar kullanislimidir???
magnetli baharatliklar...
kücük degil mi sizce????

bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.

Kızlar bunlar da benim çeyiz setim...

bu kahvaltı takımım

bu yemek takımım

bu çatal kaşık takımım

bu da teflon tencerelerim.aslında düz renk istiyorum ama bunlar alındı kampanyayla.hepsi karaca.kampanya ile 1.100tl ye alındı diye hatırlıyorum.

kızlar günaydın ben yatak örtüsü olarak geçen yaz

buna benzer aldım rengi fildişi mi ne saten sütlü kahve gibi:)
pazarlıkla 100 liraya almıştım

Son düzenleme:
kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?

Kızlar Esse den aldıım Mumlu Porselen Servis Tabağı..

Yeni çektim resmisini gösteriim dedim size
kaydirigubbakcemile2

Bunuda Yurt Dışından Aldırdım...Çok kullanışlı..

rulo selpak, Alüminyum Folyo,Streç Film Bant..Her şeyi bi arada kullanabiliyosun..hihoyyyt

Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
El yapımı paşabahçe sürahi 25 TL ( ya bunu sitede biri daha almıştı kaça almıştı acaba )

Sürahiye uygun bir kaç pardak - kadeh Uzun 4 TL - Yuvarlak 3 TL - Kadeh 8 TL

Kahvaltı takımıma ek olarak 2 bölmeli tabak 5 TL

Mutfağıma deterjanlık 5 TL

Ooohh azcık keyfim yerine geldii hihoyyyt

arkadaşlar sipariş ettiğim sarev nevresim takımım sonunda geldi.istediğim rengi buldum sonunda

kızlar bugün bende ufak tefek ciciler aldım kendime :)
Pike takımım :) yalnız fotoğraf makinesinin flaşndan dolayı net çıkmamış
:

buda netteki resmi

Mutfak Setim benimkinin rengi yeşil değil turuncu lila karışımı :)

Buda mutfak önlüğüm :)

bugün bimden aldığım carsaf setim,bardaklarım ve peluş halım..bardagıma cay koydum rahat rahat görün diyeee..yıkayıp yerine koydum hemencecik:))))9

Son düzenleme:

kızlar bu da gecen gun aldıgım dainty home halı mı desem kilim mi desem..işte oyle bişi:lepi: altındaki de aynısının büyük ölçüsü özellikle arkasını serdimki altınıda görün diye...

philips marathon hepa filtreli elektrik süpürgem..kutudan cıkarmaya üşendim kusuruma bakmayın..

mehtap tavalarım

tefal kettle

siemens fırın.. üzerindeki ızgaraları ve ateşin yandıgı kısmı koymayı unutmuşum..kusura bakmayın..ayy bir an once kullanmak istiyorummmmm sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…