eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ay aytunç gülparreye bittim.yeri nasıl.fiyatı çok uyğun

2 aylık evlı bırı olarak kızlar sıze fakır demmatıc ı kesınlıkle tavsıye edıorum kahvaltı hazırlamada en buyuk yardımcımm suyu koyuyosunuz cayı da kendı kendıne demlıyor

canım markası ne bunların ve ne kadara aldın

fıssler'in ıntensa modeli normalde 1100-1200 tl gibi uçuk bi fiyatı var ama ben teşhir ürünü aldım 480 tl'ye hemde hiç çizik fln yok istanbuldaysan yada gelebiliosan tarif edeyim yerini daha birsürü güzel şeyler var hepsinin ister kapalı kutulu açılmamışı var istersen teşhir ürünü yarı fiyatınaa bence süperrrr zemuszemus

yok canım benim istanbula gelme şansım yok güle güle kullan

beğendiğinize sevindim sositososi
anadolu yakası bostancı e-5 de mağaza .E-5'de total mavi jean fln var orada hemen umarım oraları biliosunuzdur da anlattıklarım bi işe yarar şutarafagitti

iyi günlerde kullan, bende 3 aydır taktım kafaya bu seti benim gördüğüm cam kapaklıydı hep teşir ürünü oluyomu? o camlıdan varmıydı mesela gidipte boş dönmeyelimkafamçokkarıştı

iyi günlerde kullan, bende 3 aydır taktım kafaya bu seti benim gördüğüm cam kapaklıydı hep teşir ürünü oluyomu? o camlıdan varmıydı mesela gidipte boş dönmeyelimkafamçokkarıştı
teşekkür ederim a.s
mağaza 2 bölümden oluşuo bi tarafta ürünlerin kapalıları yani normal satışı diğer tarafında açılmış kutulu olanlar her ürünün açılmışı olmuo mesela bu ıntensadan bi tane vardı ben arabayla gidemediğimden ürünü 2 gün beklettim ayırttım sonra gittiğimden 1 tane daha intensa gelmişti ama cam kapaklı değil benimkinden
ama şunu sölym cam kapakıyı önermiolar cam kapaklının kulpları çelik ısınıyormuş birde kapaklar cam olduğundan kırılma riski olmasından tabi sen beğendiysen o ayrı sadece aklında bulunsun die söledeim

önerilerin için teşekkürler levrek, teflon tencere setide aldın mı çelik olarak fissler teflonda hisar diyorum sence?

cnm ben ilk önce eternıty alacaktım sonra teflon almaktan vazgeçtim çizilio sağlıklı değil fln deniliyor ya
fıssler'ın döküm süper bi tencere seti var döküm teflondan kalın ,çizilmio ve aynı teflon gibi yapışmaz fln... şuan annemin evinde var sadece pilavlık tenceresi var ama süper ötesi diyebilirm .Boynerde fln var bu bahsettiğim görünce ne demek istediği anlarsın ztn ben bi o takımı alıcam bide günlük kullanıma pilav tenceresi fln alıcam

çeyizler için zaten sohbet topiği var burada niye yazışıyorsunuz anlamıyorum...
başlığa birkez daha bakın lütfen...

özdilek kapitone 4 mevsim pike yi 75 tl ye almıştım

bu da karacadan aldığım kaşık çatal bıçak takımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…