Days in colour'ın model ve desen aynı pike takımını aldım 30,00TL'ye
kızlar resım eklemek ıstıyorum ana bılmıyorum nasıl eklencegını ve bısıy sorcam sebze kurutucu varmış çelik alan varmı almak istiyorum ama bilmiyorum nerden alabılecegımı
kızlar çift kişilik battal boy aldımm o kadar ucuzmu ya ben uygunmuş fiyatı deyip aldım valaa
istanbulda olup yerine gitmek isteyen olursa özelden mesaj atın istanbulda 3 yerde şubeleri varmış telefon numaralarını vereyim.buarada şimdide 45tl çift kişilik nevresim takımı gelmiş fiyat uygunmu bilemediğimden almadan çıktım :uhm:
arkadaslar annem seneler öncesınden benım çeyızım iiçin bu yemek takımının kenarı sarı çizgilisini almıs ama ben sımdı begenmıyorumyenıden bı yemek takımı alsam ayrıca bıde gunluk yemek takımı almak ıstyorum bunu napcam bılmıyorum kafam karıstı bana fıkrı verebılrımsınız
canım benimde böle olmuştu ben ünideyken annem almış sonrada değiştiremedik kaldı öle. Çalışmaya başlayınca istediğim tarzda bi yemek takımı aldım o annemin kullandıklarınıda günlük kullanmaya karar verdim. O günleri görebilirsek tabii Rof|o| delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?