Bunu ogrendigim iyi oldu sagol arkadasim yorumun icin ben de bernardo dusunuodum gunluk yemek takimi..
winebir günlük çatalk bıçak takımın hoşmuş bernardonun. ama paslanıyor diye şikayetler okumuştum nette onun hakkında. bende kararsız kalmıştım o yüzden . inşaallah birşeycik olmaz. iyi günlerde kullanırsın.
Ya öyle mibilmiyordum...Aslında ben daha önce Jumnoyu almıştım ve günlük yemek takımı için de kaliteli ama marka olmayan bir takım alırım diyordum. Geçen yıl Antares alışveriş merkezinde açık arttırma yapıldı. Her mağaza bir ürün vermiş ve 1 liradan satışa çıkarmışlardı. Nişanlım da gittiğinde Bernardo'nun çatal bıçak takımının açık arttırmada olduğunu görmüş..Ve sonunda takım 200 liraya ona kaldı..Eğer kararsa haydan gelen huya gitti derim ((
ecobelladan aldigim 4 mevsim pike seti...Resimde yatak ortusunu koyuyorum bulamadigim icin resmini ama beyaz olan benim pike takimim..hihoyyyt
ben de çok beğenmiştim bu modeli. ama çeyiz hazırlığı başlayınca birkaç yere sordum. ecobella battı dediler benneyaptımki
miss curious philips blenderın çok güzelmiş güle gülle kullan ne kadara aldın?
canim onu ben almamistim, ama alma niyetindeyim alan arkadas ne kadar oldugunu paylasirsa sevinirizz...
pardon joey eklemiş o fotoğrafıkaydirigubbakcemile5
bn braun un multiquick blenderini almayı düşünüyprum ama bunun gri oluşu hoşuma gitti.
sitesi hala duruyor, ben olursa bi kac bisi almayi planliyorum ....
acaba adamın elinde yoktu da ondan mı dedi CADIARZU netten satış yapıyorlar mı?
bilmiyorum canim ama sanirim satis yok sitede..Degisik sitelerde satisi var sanirim ben alali cok olmadi aslinda 2 ay falan..sen daha once mi sormustunn
Ya öyle mibilmiyordum...Aslında ben daha önce Jumnoyu almıştım ve günlük yemek takımı için de kaliteli ama marka olmayan bir takım alırım diyordum. Geçen yıl Antares alışveriş merkezinde açık arttırma yapıldı. Her mağaza bir ürün vermiş ve 1 liradan satışa çıkarmışlardı. Nişanlım da gittiğinde Bernardo'nun çatal bıçak takımının açık arttırmada olduğunu görmüş..Ve sonunda takım 200 liraya ona kaldı..Eğer kararsa haydan gelen huya gitti derim ((
winebir senin catal kasik takiminin arkasinda 18/10 yaziyor mu canim, oyleyse endiselenmene gerek yok cunku paslanmaz celiklerin arkasinda bu numara yaziyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?