eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Ya öyle mi bilmiyordum...Aslında ben daha önce Jumnoyu almıştım ve günlük yemek takımı için de kaliteli ama marka olmayan bir takım alırım diyordum. Geçen yıl Antares alışveriş merkezinde açık arttırma yapıldı. Her mağaza bir ürün vermiş ve 1 liradan satışa çıkarmışlardı. Nişanlım da gittiğinde Bernardo'nun çatal bıçak takımının açık arttırmada olduğunu görmüş..Ve sonunda takım 200 liraya ona kaldı..Eğer kararsa haydan gelen huya gitti derim((

canim ben cok begendim gunluk catal bicak takimini ve cidden uygun almis nisanlin su an 500 gorunuyor, umarim sorun cikmadan kullanirsin..

ecobelladan aldigim 4 mevsim pike seti...Resimde yatak ortusunu koyuyorum bulamadigim icin resmini ama beyaz olan benim pike takimim..hihoyyyt

Eklentiler

• $eccobellaaaaaa.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 63
kavanozumm bundan 6 tane aldim, bi de ecobella saten nevresim takimim bunu kampanya vardi 55 tl ye almistim..aslinda en cok uygun oldugu icin almistim alkisalkisalkis resimde saten nevresim takiminin yastik kilifini koydum bi de normal pamuklu da koymuslar, ayrica saten takimin ici pamuklu o yuzden kaymaz die umut ediyorum..

Eklentiler

• $kavanozz (Small).webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $saten nevresim takimi (Small).webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
pardon joey eklemiş o fotoğrafıkaydirigubbakcemile5

bn braun un multiquick blenderini almayı düşünüyprum ama bunun gri oluşu hoşuma gitti.

kaydirigubbakcemile3 bu blenderı internetten araştırdım önce. birkaç yerde ucuz buldum. hatta sipariş ettim. sonra geri aradılar " yok yanlışlık oldu stokta yok" dediler. Ben de İzmir'de bir çeyiz mağazasına gittim. 179 muydu neydi 12 taksit. nakit alıcam dedim 150'ye verdiler.

ben de braun düşünüyordum önce. ama sonra bunun görüntüsü daha çok hoşuma gitti bunu aldım. devir ayarı da var üzerinde. sürekli 700 devirde çalıştırmak zorunda da kalmıyorsun.

winebir senin catal kasik takiminin arkasinda 18/10 yaziyor mu canim, oyleyse endiselenmene gerek yok cunku paslanmaz celiklerin arkasinda bu numara yaziyormus..

arkadaşlar, yemek takımı almayı planlıyorum, esse de bir model beğendim ama şikayeti olanlar da duydum sağdan soldan, sizler bilgi sahibimisiniz esse yemek takımları konusunda?

winebir senin catal kasik takiminin arkasinda 18/10 yaziyor mu canim, oyleyse endiselenmene gerek yok cunku paslanmaz celiklerin arkasinda bu numara yaziyormus..

canım bilmiyorum, takım kayımvalidemin evinde gidince bir bakayım...ya biz faturasını görünce inanamamıştık.Faturada 835 tlcik yazıyordu...bu kadar pahalı bir ürün de kararsız artık yuhhhh derim:))
Kızlar ya bir şey soracağım...ben şimdi çay takımı aldım, yemek takımı da aldım, hem 12 kişilik, hem de günlük için 8 kişilk, kahvaltı takımı da almama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…