eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bana sorarsan gerek yok.şahsen ben düşünmüyorum kahvaltı takımı almayı.

ben de almadım gerek yok.
kahvaltılık tabaklar kaplar al kapaklı.
bir de çaydanlık aldın mı tamadır.
zaten yemek takımında düz tabaklar var ki kahvaltı da başka ne kullanacaksın snki fazladan

Bu ay aldım bunların hepsini hihoyyyt

BU NARENCıYE SIKACAĞIM - ARZUM MARKA 3 YIL GARANTıLı... KAPAĞI YEŞıL AMA ÇOK TATLI :asigim:

BU MUTFAK ROBOT SETıM.. - ARZUM MARKA 3 YIL GARANTıLı - BEYAZ VE GRı TONLARINDA RENGı

BUDA KETILIM..ARZUM MARKA YıNE..BEYAZ VE GRıLı..MUTFAK SETıME UYSUN DıYE BUNU ALDIM :)

BUDA MıKRODALGA FIRINIM.ARZUM MARKA YıNE.METAL TONLARINDA SıYAHLI GRıLı ŞıRıN ÇOK HOŞ BıŞı..FıYATIDA UYGUNDU 159 TL YE ıNMıŞTı

EN ÇOK BUNU ALDIĞIMDA DOĞRU Bı KARAR VERDıM DEDıM.FıYATI 200 TL YE DÜŞMÜŞTÜ.HEM TOZ TORBALI HEM TOZ TORBASIZ ÇALIŞABıLıYO..ARZUM MARKASI..RENGı COK TATLI BI MOR :) ILK RESMDE GORDUGNZ NARENCYE SIKACAGININ RENGINDEN

BUDA ÜTÜM..PHILIPS AZUR SERıSı..DENEDıK ORDA TEST ETTıK.TEFALIN UTULERINDEN DAHA COK BUHARI CIKIYO.KIREC TUTMUYO ALT TABAKASI KIRECE DAYANIKLI VE MUSLUK SUYU BILE KULLANABILRSNZ DEDILER..GERCI BEN YINE KULLANMAM YANI PRENSIP MESELESı DE :) BIDE OTOMATIK KAPANMA OZELLIGI VAR CAMASIRI YAKMA IHTIMALINIZ % 0 :))

*TAÇ TAN NEVRESıM TAKIMI ALDIM SATEN AMA RESMıNı BULAMADĞM ıÇN ıNTERNETTEN ONU KOYAMADIM.BULURSAM ONUDA EKLERıM.

aslhnkyk ütünün tam modeli ne ve kaça aldın diye sorsam?.. bu ayki çeyiz ürünüm ütü de kaydirigubbakcemile2

aslhnkyk ütünün tam modeli ne ve kaça aldın diye sorsam?.. bu ayki çeyiz ürünüm ütü de kaydirigubbakcemile2

philips in azur serisi 289 muydu 299 muydu öyle bişeydi fiyatıda.
süper bi buhar gücü var ksınlıkle tavsıye ederm benmle beraber yengemde aldı
o suan kullanıyo oda cok memnun
rengınden tanırsın canım modelını bılmıyorm
phılıpste her modelın rengı bıtane oluyo ztn
bunun resmını cek yanında gotur
bu yenı cıkan bı utu zaten kesin olur
ben bı ceyız magazından aldım ıstanbulda iks alısverıs magazaları war onlardan bırınden

aslım aldıkların çok şık
evt yemek takımlarımız çok benziyo
tencere takımlarımızda benziyo ama benimkinin kapakları lila :))

selam herkese,

Tac'in websitesinden bir urun begendim ben de... fakat hicbiyerde bulamadim bu urunu

denk gelen varsa aranizda, haber verirseniz cok sevinirim...

Eklentiler

• $13102008152418_b2.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba Kızlar .. Çeyiz icin bana teflon set lazım.. uygun fiyata nerde bulabilirim acaba yardımcı olur musunuz?

bu ayki aldigimiz duduklu bunu nisanlim aldi, ben ne alicam hala karar veremedim o kadar cok sey var ki alinacak:sm_confused:

bugün bunu aldım indirim hakkım vardı kullandık.
kullananlar memnun kalmış hep.
ben de dedim philipstir yanlış yapmaz.
uygunda oldu.
azur düşünüyordum son anda buna karar verdim:))
eğer isteyen varsa bu ütüyü 150 lira indirimle alma şansı yaratabilirim:))
ben bunu istiyorum diyen özelden yazsın hepsiburada da bu ütü için geçecek indirim kuponlarının kodlarını vereyim:))

philips almakla ıyı yapmıssın cnm
allah ıyı gunlerde kullanmak nasp etsn
bnde phılıps azur aldım bı kac hfta once..
phılıps artık tefalden dha cok rabet goruo bu aralar
buhar gucunun daha fzla olması dolayısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…