eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

herkeze hayırlı olsun ...yeni aldığım nevresimim

Eklentiler

• $taç.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
bu nevresimlerim takımlarınıda dün aldım tanesi 60 tl ikisine 100e aldım ben hem cok spor hemde günlük
minimal diye geçiyor bunlar

buda sarevin 130 tl ye aldım almazsam gözüm acık gidicektim valla

Canım yaaaaa harika bunlar nerden aldııın

limango ya yetişen varmı harika nevresimler vardı ama hemen tükendi

canım sen yazdıktan sonra bende girdim tükenmişti beğendiklerim ama bekleyip sürekli f5 yapmak lazım çünkü sepete ekleyenler almadan çıkınca açığa çıkıyor ürünler.. ben 2 adet aldım... eklerim birazdan resimlerini:)))
sende gir bence... dene şansını

canım bunlar pike tarzı nevresim takımımı çok güzeller bayıldım renk ve desnlerine güle güle kullan birde ne kadara aldın.

ıyı gÜnlerde kullan bende dıĞer yeŞılı almaya ÇalıŞıyorum ama kartta takılıyo ıŞlem yapılıyo dıyor ama takılıyor 10 kere denedım nasıp kısmet meselesı demek :)

kızlar lımangodan alısverişin ödemesi kredi kartıylamı sadece

Son düzenleme:
canım bunlar pike tarzı nevresim takımımı çok güzeller bayıldım renk ve desnlerine güle güle kullan birde ne kadara aldın.
teş.ederim canım.. 54 TL tanesi... yatak örtüsü olarakta kullanılıyormnuş.. capitoneymiş.. yaz kış kullanılabiliyormuş..
İyİ gÜnlerde kullan bende dİĞer yeŞİlİ almaya ÇalıŞıyorum ama kartta takılıyo İŞlem yapılıyo dİyor ama takılıyor 10 kere denedİm nasİp kısmet meselesİ demek :)
inş. alırsın canım yaa... evt kesinlikle nasip kısmet... burdaki ardaşalrda 2 şer tane aldı... ben söyledikten sonra... .. sende bekle pes etme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…