eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ayyyy bayılcam :)) iyice hırs yaptımmmm ayrıca her üyeden 2tl kazanıyosun ve üyelerde alışveriş yaparsa 10 tl kazanıyosun bunuda atlama canım kargo bedavaya gelir

:lepi: evet bende bunu aldım yuppiiiiiiii

Eklentiler

• $ipekçe.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 42
ayyyy bayılcam :)) iyice hırs yaptımmmm ayrıca her üyeden 2tl kazanıyosun ve üyelerde alışveriş yaparsa 10 tl kazanıyosun bunuda atlama canım kargo bedavaya gelir

:))) ee o zaman ben listemdekilere bir davet göndereyim bakim....

kızlar güle güle kullanın süper bence de
ama ben yetişemedim
alalım derken ooo çoktan tükenmiş...

sağolun arkadaşlar...gulsun cüm daha çok şeyler öğrencen boşunamı muhasebeci olduk :)) bende mesela iki tane mail var birinden diğerini davet ettim 2.ile alışveriş yapınca birinci 10 tl kazandı onuda başka alışverişe :))

hepsi harika yaa..kızlar baharatlıklarınıza ve değişik aksesuarlara bayıldım..hiç bir sey almama kararı wwerdim olsun die..ilginç seyleri topluorumhep ehehehe :) hepssini bulucam ama

hepsi harika yaa..kızlar baharatlıklarınıza ve değişik aksesuarlara bayıldım..hiç bir sey almama kararı wwerdim olsun die..ilginç seyleri topluorumhep ehehehe :) hepssini bulucam ama

HMMM hadi BAKALIM ...BENDE MOBİLYALAR İÇİN ŞIK VE SPOR AKSESUAR ARIYORUM VARMI CANIM ELİNDE RESİM ??? ohaoldumsmile

rlimde foto yok ama kendi esyalarımı koyabilirim inşallah :)waktim oldukça

Ben de aldım bugün limango'dan kapitoneli nevresim takımı kızlar opuyorumnanaktan
Yaklaşık 60 TL'ye geldi kargo bedeli ile birlikte.

suppperrr nevresimler tam benlik aldiklarin..valla ben cok begendim sagol canim ya "minimal" ile sayende tanismis oldum opuyorumnanaktan. Merak ettigim hangi site guvenilir bu markayi alirken, sen hangi siteden almistin?

ashminukal cnm hayırlı olsun sevgi dolu günlerde eskitin cnm...seninkide çok güzelmiş hiç dikkatimi çekmemiş bu nedense!!!

kızlar bugün bimde düdüklü tencere,fön makinası,narenciye sıkacağı var ihtiyacı olanlar baksın derim çok büyük markalar değil ama ekonomik olsun diyenlere yardımım dokunsun...

suppperrr nevresimler tam benlik aldiklarin..valla ben cok begendim sagol canim ya "minimal" ile sayende tanismis oldum opuyorumnanaktan. Merak ettigim hangi site guvenilir bu markayi alirken, sen hangi siteden almistin?

sağol canım ben netten almadım bunları idaşın mağazasından aldım ama nettede satılıyor minimal diye yazdıgında kaydirigubbakcemile3

kızlar ay-yıldızda pijamalarda indirim var bi göz atın isterseniz harika pijamalr var bayıldım ben... evlendikten sonra çeşit çeşit giyersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…