bunun aynısından bende aldım güle güle kullanalım..
evet güle güle kullanalım cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun aynısından bende aldım güle güle kullanalım..
a mi aldin bunuSelam kızlar,
Sohbet başlığına eklemiştim buraya da ekliim dedim opuyorumnanaktan
Geçen gün YKM'de ikinci üründe %50 indirim vardı. Aşağıdakleri aldım, tavalar yarı fiyatına geldi.
BRAUN MR 4050 CA MULTIQUICK ADVANTAGE DOĞRAYICILI-ÇIRPICILI EL BLENDERİ (89 TL'ye aldım)
![]()
Tefal Thermo-spot ikili tava seti ( Bunlar 59 TL yerine %50 indirimle 29 TL'ye geldi)
![]()
Kızlar bu arada, YKM'de ay sonlarında özellikle elektronik ev aletlerinde indirim yapıyorlarmış. Bilginiz olsun. Eğer yakınında YKM olan varsa arada uğramayı ihmal etmesin kaydirigubbakcemile5
![]()
bunu aldım schafer'dan günlük 6 kişilik
şimdi buna uygun kahvaltı takımı tarzında bişey bulmak lazım
oo benim gibi bi pembeli daha
canım teflonlarım maas ben herşeyimi bir aldım tam fiyatını bilmiyorum ama
200-250 tl arasında
sen çelik tencereni ne renk aldın ? veya aldın mı
a mi aldin bunu
YKM indirimi yilbasi gunu sondu diye biliyorum canim,sen daha sonra mi aldin bunu..gerci limitim doldu bu ay bisi alamam ama yine de merak ettim..
lirean gulegule kullan canım cok sık , fıyatı nedır acaba? ve kac parca toplam CADIARZU
sende aldın demek hayırlı olsun bende bi çılgınlık yaptım bakalım nasıl sizce hemide 2 dene :lepi: bide iyi çıkmazmış:teytey:
canım ben sürekli limangodan alışveriş yapıyorum öyle aman aman farklar hiç olmadı resimde gözüktüğü gibi çıkıyor herşey ama tek kusur kampanya bittikten 1 hafta sonra gönderiyorlar yani sıkıntı oluyo bekle bekle...
iyi günlerde kullan bu arada bende çok beğendim ama bol bol battaniyem var diye almadım
bugünde limangoda güzel şeyler var arkadaşlar...
güvenli olsunda acelemiz yok yaza düğün nasılsa:)