eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kizlar bugun ikeadaydim ilk defa haftasonu evdeydim o yuzden bikac bisi aldim, aynilarini baska arkadaslar koymus olabilir pek bakamadim gecmise..Bu arada KAVAK YELLERı oyuncusu mine'yi de gordum ve yanlislikla carpistik bi KıBıRLı sormayin dovecekti valla...RENDEM
IKEA-Charm-2-ADET-TABAKLI-RENDE-SETI-Ikea_Market__22434007_0.jpg

banyo icin makyaj aynası
zp4jzfvswxw6h5mc273385k.jpg
günlük kullanim icin aldigim bardaklar
bardaks.jpg

peçetelik
dekoratifmodernpeceteli.jpg

bunlarin disinda kesme tahtasi, pizza dilimleyicisi, salatalık soyucu aldim..

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Sohbet başlığına eklemiştim buraya da ekliim dedim opuyorumnanaktan
Geçen gün YKM'de ikinci üründe %50 indirim vardı. Aşağıdakleri aldım, tavalar yarı fiyatına geldi.

BRAUN MR 4050 CA MULTIQUICK ADVANTAGE DOĞRAYICILI-ÇIRPICILI EL BLENDERı (89 TL'ye aldım)
BRAUN-MR-4050-HC-MULTIQUICK-ADVANTAGE-BLENDER__21332208_0.jpg

Tefal Thermo-spot ikili tava seti ( Bunlar 59 TL yerine %50 indirimle 29 TL'ye geldi)
mttefpromo2428-4.jpg

Kızlar bu arada, YKM'de ay sonlarında özellikle elektronik ev aletlerinde indirim yapıyorlarmış. Bilginiz olsun. Eğer yakınında YKM olan varsa arada uğramayı ihmal etmesin kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar,
Sohbet başlığına eklemiştim buraya da ekliim dedim opuyorumnanaktan
Geçen gün YKM'de ikinci üründe %50 indirim vardı. Aşağıdakleri aldım, tavalar yarı fiyatına geldi.

BRAUN MR 4050 CA MULTIQUICK ADVANTAGE DOĞRAYICILI-ÇIRPICILI EL BLENDERİ (89 TL'ye aldım)
BRAUN-MR-4050-HC-MULTIQUICK-ADVANTAGE-BLENDER__21332208_0.jpg

Tefal Thermo-spot ikili tava seti ( Bunlar 59 TL yerine %50 indirimle 29 TL'ye geldi)
mttefpromo2428-4.jpg

Kızlar bu arada, YKM'de ay sonlarında özellikle elektronik ev aletlerinde indirim yapıyorlarmış. Bilginiz olsun. Eğer yakınında YKM olan varsa arada uğramayı ihmal etmesin kaydirigubbakcemile5
a mi aldin bunu
YKM indirimi yilbasi gunu sondu diye biliyorum canim,sen daha sonra mi aldin bunu..gerci limitim doldu bu ay bisi alamam ama yine de merak ettim..

oo benim gibi bi pembeli daha
canım teflonlarım maas ben herşeyimi bir aldım tam fiyatını bilmiyorum ama
200-250 tl arasında

sen çelik tencereni ne renk aldın ? veya aldın mı

canım bende tencere takımımı yemek takımıyla beraber aldım.. karacanın bir kampanyası vardı ya zamanında.. tutma yerleri lila renk.. mutfak dantellerimi diktirdi annem pembe renk.. evimin heryerinde y.odası vs .. düşünebildigin heryerde pembe ve lila renkleri kullanmayı dusunuyorum..birbirlerineyakın renkler oldugundan harika bir ev olcak gibime geliyor. senin zevkine bayıldım canım yaopuyorumnanaktan
ayrıyetten tencere takımı almayacagım cok fazla kalabalıga gerek yok mutfakta ..:olmaz:

a mi aldin bunu
YKM indirimi yilbasi gunu sondu diye biliyorum canim,sen daha sonra mi aldin bunu..gerci limitim doldu bu ay bisi alamam ama yine de merak ettim..

Yok ben de yılbaşından 1 gün önce aldım.
Ama sık sık kampanya oluyor diye söylediler. Özellikle de ay sonlarında elektronikte bu tarz indirimler yapıyorlarmış. Arada uğramak lazım yani yerimseniben

sende aldın demek hayırlı olsun bende bi çılgınlık yaptım bakalım nasıl sizce hemide 2 dene :lepi: bide iyi çıkmazmış:teytey:

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $3.webp
    $3.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 50
lirean gulegule kullan canım cok sık , fıyatı nedır acaba? ve kac parca toplam CADIARZU

canım teşekkür ederim, ankara beğendik mağazasında günlük indirimdeydi, 29 TL den 16 TL'ye düşmüştü, 6 kişilik günlük takım, internette de aynı fiyata

sende aldın demek hayırlı olsun bende bi çılgınlık yaptım bakalım nasıl sizce hemide 2 dene :lepi: bide iyi çıkmazmış:teytey:

canım ben sürekli limangodan alışveriş yapıyorum öyle aman aman farklar hiç olmadı resimde gözüktüğü gibi çıkıyor herşey ama tek kusur kampanya bittikten 1 hafta sonra gönderiyorlar yani sıkıntı oluyo bekle bekle...
iyi günlerde kullan bu arada bende çok beğendim ama bol bol battaniyem var diye almadım

bugünde limangoda güzel şeyler var arkadaşlar...

kızlar battaniyeler süper vallahi.. limango nluyor.. ucuzmusta bende alsam :D

limANGO alışveriş sitesi hergün indirimdeki ürünleri satışa çıkartıyor güvenli olduğunu söyliyebilirim,ürünler stoklarla sınırlı ama acele etmen lazım cnm

canım ben sürekli limangodan alışveriş yapıyorum öyle aman aman farklar hiç olmadı resimde gözüktüğü gibi çıkıyor herşey ama tek kusur kampanya bittikten 1 hafta sonra gönderiyorlar yani sıkıntı oluyo bekle bekle...
iyi günlerde kullan bu arada bende çok beğendim ama bol bol battaniyem var diye almadım

bugünde limangoda güzel şeyler var arkadaşlar...

güvenli olsunda acelemiz yok yaza düğün nasılsa:)

Back
X