eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

yagmur bk gülegüle kullan canım cok güzeller. bende metal seviyorum ..:)

bu bıçak seti çok hoşuma gitti hem az yer kaplar ama bıçakları nasıl acaba kullanışlımıdır?? kullanan varmı arkadaşlar??

Eklentiler

• $mtchnscfshf599.webp
    $mtchnscfshf599.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
bal 63 bunu aldım.. yer kaplama olayını bende düşündüm ama raflar mutfakta hep hoşuma gitmiştir o yüzden bir de raf aldım:)))

Eklentiler

• $mtchnscfshf605-si.webp
    $mtchnscfshf605-si.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $mbend0150110081.webp
    $mbend0150110081.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 45
ya kızlar şu set olarak satılan bıçaklar güzel kesmiyor bence tek tek alınsa daha iyi olmazmı

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzell canımm iyi günlerde kullan bende istiyorum yumuşacıklar çünkü
kaça aldın acaba??:uhm:[/QUOTE]

Ben de severek almistim canim yumusacik 150 tl JUA urunu...

bal 63 bunu aldım.. yer kaplama olayını bende düşündüm ama raflar mutfakta hep hoşuma gitmiştir o yüzden bir de raf aldım:)))

iyi günlerde kullan cnm ben çok kalabalık sevmiyorum mutfakta o yüzden hep daha ufak şeyleri tercih ediyorum dolaplarda muhafaza etmek için,o yüzden sanırım 6 lı olanı alıcam hem beyazıda varmış bu altılı setin sanki daha estetik duruyor cnm...

kızlarr ekmek torbam nasıl??? akşam aldım sıcak sıcak 6 tl ye (evimizin yakınında ihtiyaç sahabi bir teyze yapıyor) ekmekleri ekmek kutusuna koymadan önce daha sağlıklı bez torba...ayrıca farklı amaçlarda kullanan varmış mesela terlik torbası vs...

Eklentiler

• $torba.webp
    $torba.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $torba2.webp
    $torba2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 29
Balcm güzelmiş güle güle kullan. Ben hep bu tarz torbaları terlik için kullanıyorlar diye biliyordum ekmek torbasını hiç duymamıştım kaydirigubbakcemile3

Balcm güzelmiş güle güle kullan. Ben hep bu tarz torbaları terlik için kullanıyorlar diye biliyordum ekmek torbasını hiç duymamıştım kaydirigubbakcemile3

tatlım bu benim yaratıcılığım,naylon torbadan hem sağlıklı hem daha şık olur diye düşündüm:sm_cool:

Sinoplu57
yagmur bk gülegüle kullan canım cok güzeller. bende metal seviyorum ..:)

teşekkür ederim

bal63

yağmurbk nevresim ve çaydanlığımız aynı cnm,tatlı günlerde kullan cnm..

amin canım hepimiz inşallah

miss_curious

takimin sevimliymis canim gule gule kullan ben de almistim takimimi acaba bunun caydanligini tek satarlar mi

teşekkür ederim canım. güral ın kendi mağazasında görmüştüm tek satılıyodu şirinevler de E-5 üzerinde yeri.

bıçak setinde solingen markasını önerdi alışveriş yaptığım mağaza nasıldır bilmiyorum ama

Yağmur kahvaltı takımını çok beğendim güzel günlerde kullan mutlu bir şekilde

Balım ya çok yaratıcısın vallahi.Hiç aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3

[
Balım ya çok yaratıcısın vallahi.Hiç aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3[/

mersi cnm,öyleyimdir :) :lepi:

hilal_im
Yağmur kahvaltı takımını çok beğendim güzel günlerde kullan mutlu bir şekilde

saol canım

pike takımı

Eklentiler

• $taç pike takımı.webp
    $taç pike takımı.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 34
iyi günlerde kullan cnm ben çok kalabalık sevmiyorum mutfakta o yüzden hep daha ufak şeyleri tercih ediyorum dolaplarda muhafaza etmek için,o yüzden sanırım 6 lı olanı alıcam hem beyazıda varmış bu altılı setin sanki daha estetik duruyor cnm...

6lıları bende görmüştüm ama bende kalabalığı seviyorum:) siyah ahşap standını pembe küçük çiçeklerle ve gümüş varakla süsleyince daha estetik olacak:)

Back
X