eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Bunlari daha once almistim ekliim dedim arkadaslar...
2nr1wuw.jpg
2vwwgm1.jpg
2lw0n54.jpg
2lw6iy0.jpg

Son düzenleme:
kızlar hepsi birbirinden güzeller güle güle kullannın inşallahhh zemuszemus
miss_curious taş gibi olan tuzluk ve biberliğini nerden kaça aldın tatlım bayıldım yaa -tatlicadiarzu-

kızlar hepsi birbirinden güzeller güle güle kullannın inşallahhh zemuszemus
miss_curious taş gibi olan tuzluk ve biberliğini nerden kaça aldın tatlım bayıldım yaa -tatlicadiarzu-

sagol canim onu nisanlim almis hepsiburada'dan..Cemile diye gecioo..a.s

miss_curious hayaletli 2li tuzluk gbi şelerden bende de var canım:) bi tnesinide alırken kırmıstım.. extra fazladan ödemişitim bak şimdi o kötü anı hatırlattın:) şaka bir yana cok güzel yine aldıkların canım.. neşeyle kullan...:)

miss_curious hayaletli 2li tuzluk gbi şelerden bende de var canım:) bi tnesinide alırken kırmıstım.. extra fazladan ödemişitim bak şimdi o kötü anı hatırlattın:) şaka bir yana cok güzel yine aldıkların canım.. neşeyle kullan...:)

canim benim sagol ben de o hayaletliyi alirken hafif bi kirik var bi yerinde gormemisim..kaydirigubbakcemile3 Desene kaderleri ayni bu tuzluklarin...
Bi de bu var realden almistim daha once..
scz6lj.jpg

Son düzenleme:
bunlarda en son aldıklarım..

Eklentiler

• $alman_330.webp
    $alman_330.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $tart_330.webp
    $tart_330.webp
    2 KB · Görüntüleme: 67
  • $PE162041.webp
    $PE162041.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $PE131528.webp
    $PE131528.webp
    972 bayt · Görüntüleme: 55
  • $keyifcelik_330_2.webp
    $keyifcelik_330_2.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 64
peki nekadara aldın canım ya bende çok soru sordum galiba kusura bakma :asigim:

Kızlar bende kaç gündür bir pike takımı arıodum days ın colours un çok beğenmiştim ama hiç bi yerde kalmamış diyorlardı ve sonunda buldum hemde 1 tane kalmış oda benim oldu hemde 50 TL ye bakınnnnnnnnnnnnn

(netten alıntıdır)

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    10 KB · Görüntüleme: 50
çay makinesinin beyazından biz kendı evimizde kullanıyoruz.. camlı olan kısmı sakar varsa evde zor kullanımlı..biz aldıktan bikac ay sonra kırdım yanlıslıkla.. onun dısında kıllanımı güzel ama tezgahta yer kaplıyor..kettle ı gizli rezitanslı o yonden güzel..
bende altlı üstlü cay seti mı alsam az yer kaplasa diye diyorum.:S

kalimera aldiklarin guselmis canim, cay makinasi sekil itibari ile cok husuma gidiyo..Kullanimi ile ilgili bi bilgin var mi...CADIARZU

tezgahta çok yer kaplarmı diye düşündüm aslında ama ben altlı üstlü olanları pek sevmiyorum oyüzden buna karar verdim bide arkadaşın söylediği gibi rezistansın gizli olması çok iyi.. altlı üstlü alıcaksan bile buna dikkat et bence canmyerimseniben

peki nekadara aldın canım ya bende çok soru sordum galiba kusura bakma :asigim:

ben 850ye aldım canm içerenköy carrefourdaki mağazadan, sonra pişman oldum başka yerlerde belki daha uygundur fiyatı diye ama internet sitesine baktım kütahya porselenin orda da 852 fiyatı..

çay makinesinin beyazından biz kendı evimizde kullanıyoruz.. camlı olan kısmı sakar varsa evde zor kullanımlı..biz aldıktan bikac ay sonra kırdım yanlıslıkla.. onun dısında kıllanımı güzel ama tezgahta yer kaplıyor..kettle ı gizli rezitanslı o yonden güzel..
bende altlı üstlü cay seti mı alsam az yer kaplasa diye diyorum.:S

Hmmm ama canim bicok modelin ust kismi cam..Ben de tezgahta fazla bisey istemiyorum...celik almam lazim aslinda..:uhm:

Kızlar bende kaç gündür bir pike takımı arıodum days ın colours un çok beğenmiştim ama hiç bi yerde kalmamış diyorlardı ve sonunda buldum hemde 1 tane kalmış oda benim oldu hemde 50 TL ye bakınnnnnnnnnnnnn

(netten alıntıdır)

aynısını ben de çok istiyordum, bulamamıştım..
annecim almış dün, aynen bi tane kalmış hemen kapmış:lepi:

Hmmm ama canim bicok modelin ust kismi cam..Ben de tezgahta fazla bisey istemiyorum...celik almam lazim aslinda..:uhm:

benm teyzemde var onlardan ben pek beğenmedim kullanımını oyüzden tercih etmedim.. hem o modellerden hemen hemen herkesde var bu biraz da değişik olmuş oluyoyerimseniben bide ben almadan önce baktım altlı üstlü olanlardan 1karış daha geniş, yani tezgahta 1karış daha fazla yer kaplaması çok da sorun olmaz bence.. yine de sen bilirsin tabi ama mutlaka çelik olanları tercih et canm benceyerimseniben

selam :)

cam demlikli olanlar çok kullanışlı olmuyo..düşüp kırılabiliyo ya da sıcak soğuk yüzünden çatlama yapabiliyo..

tefalin bu modeli şık duruyo bence ama sanki alttaki suyun buharında demlenmesi lazım çayın :D

ben bunu almayı düşünüyorum..sizce çok mu klasik fisfisfis

kızlar bunlar günlük yemek takımım seneler önceden :))

bunları bugün bimden aldım :) orta boylarından şeker-tuz falan koyulur diye :D

bunlar yağlık sirkelik ve tuzluk biberliklerim ..bugün realden aldım dayanamadım ışıklar altında çok tatlı duruyolardı :)

bunlarda 3,5 liraya 4 lü saklama kabı :) yine mor ..

bunlarda işte :)

2 tane aşkımla bana :)

Son düzenleme:
selam :)

cam demlikli olanlar çok kullanışlı olmuyo..düşüp kırılabiliyo ya da sıcak soğuk yüzünden çatlama yapabiliyo..

tefalin bu modeli şık duruyo bence ama sanki alttaki suyun buharında demlenmesi lazım çayın :D

ben bunu almayı düşünüyorum..sizce çok mu klasik fisfisfis

ben bundan kullanıyorum teyzemi tavsiyesi üzerine aldım çokta memnunum:)))))

Back
X