oy oy oy çok güzell çeyizler almışsınız kızlar Allah mutlu güzel günlerde kullanmayı kısmet etsn :)
Teşekkürlerr canıma.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy oy çok güzell çeyizler almışsınız kızlar Allah mutlu güzel günlerde kullanmayı kısmet etsn :)
![]()
"Uzun uzun yollari astim geldim" hesabı meshur hisar fabrika satış magazasina gittim 1.5 saatlik yolculugun ardindan catal kasik bicak takimimi aldim kizlar %20 indirim yaptilar nakit odemede..
115 parca catal kasik bicak tkmini 700 tl ye aldim.Haaa o kadar yol gitmenin bence cok da bi faydasi olmadi profilo alisveris merkeznde de %15 indirim yapiyolarmis nakite...
güle güle kullan tatlım çok şık bir model :)
nakitte genelde çoğu yer indirim yapıyor aslında fab. sat. mağ. biraz daha indirimli olabilirdi kafamçokkarıştı
Güle güle kullan cnm![]()
"Uzun uzun yollari astim geldim" hesabı meshur hisar fabrika satış magazasina gittim 1.5 saatlik yolculugun ardindan catal kasik bicak takimimi aldim kizlar %20 indirim yaptilar nakit odemede..
115 parca catal kasik bicak tkmini 700 tl ye aldim.Haaa o kadar yol gitmenin bence cok da bi faydasi olmadi profilo alisveris merkeznde de %15 indirim yapiyolarmis nakite...
Güle güle kullan cnm
selam :)
bende dün bunları aldım.. bu taç ..
vee birde bunu aldım days in colours ..
bu lila rengi.. ayrıca farklı olarak turkuazı fuşyası falanı var :)
ama ben bu rengi çok sevdim tam baharlık yazlık yani .. ikiside pamuk saten nevresim takımları..
SİZCE NASILLAR ? iyi seçim mi değil mi eleştirilere açığım çünki daha ürünleri teslim almadım değiştirme şansım var :mymeka:
taçtan aldığımın birde bu rengi var siyahlı beyazlı..sizce hangisi daha güzel??
arçelik mini telve ve tost makinesi aldım.