eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ben de mi alsam acaba ama aran clasy hakkinda bi bilgim yok kizlar, kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi acaba:kahve:
Ben de KOM'dan pijama takimi aldim markafoniden ama ceyizeyerimseniben

Canım ben kalitesi iyi diye biliyorum.

Canım bende komdan bizimkine bordo olan erkek pijama takımını aldım. Fiyatı yarı yarıya düşmüştü. Güle güle kullan

Canım ben kalitesi iyi diye biliyorum.

Canım bende komdan bizimkine bordo olan erkek pijama takımını aldım. Fiyatı yarı yarıya düşmüştü. Güle güle kullan

Tuhh alamadim o zaman begendigim tukenmis neyse bi dahaki sefere insallah..Efet ben de begenmistim onu ben de kendime mavi askili pijama takimi ve dore ceket aldim takim yaptim hepsini..Gule gule kullanalim insallah canim..kaydirigubbakcemile5

kızlar hepinizin aldıkları birbirinden güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. ben resim ekleyemiyorum ama aldıklarımı yazayım. AR YILDIZ ın kampanyası vardı yaklaşık 1 ay önce tencere tava çaydanlık düdüklü cezve seti, çatal kaşık bıçak takımı,misafir porselen takımı ve kahvaltı takımımı 1700e aldım. çeliklerim AR YILDIZ, porselenlerim de KÜTAHYAnın.
bornoz takımım soleyden
kase takımı ve kapakları lila çeşitli boylarda kavanoz takımı aldım.
şimdilik bu kadar bakalım. :nazar:

kızlar hepinizin aldıkları birbirinden güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. ben resim ekleyemiyorum ama aldıklarımı yazayım. AR YILDIZ ın kampanyası vardı yaklaşık 1 ay önce tencere tava çaydanlık düdüklü cezve seti, çatal kaşık bıçak takımı,misafir porselen takımı ve kahvaltı takımımı 1700e aldım. çeliklerim AR YILDIZ, porselenlerim de KÜTAHYAnın.
bornoz takımım soleyden
kase takımı ve kapakları lila çeşitli boylarda kavanoz takımı aldım.
şimdilik bu kadar bakalım. :nazar:

Oooo canım düzmüşsün sen çeyizikaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah

30m35gm.jpg
w0jibb.jpg
fjkubd.jpg

porland'dan aldigim sahan-esseden aldigim makarna tenceresi- corba icin dokum aluminyum tencere..

Son düzenleme:
Yok tatlım sarevin mağazasından aldım. Outlet felanda değil. 1 hafta önce başlamış kampanya, ama pek reklam yapmadı herhalde tesadüf eseri gördüm. ayrıca nevresimlerde 50 ve 86 tl arasında değişiyordu. Ama eski modeller...

Çocuklar için nevresim takımı 1 alana 1 bedava 50 tl
Pike takımları 44 tl
pamuklu saten nevresimler 86 tl
nevresim takımları 50 tl
tek kişilik uyku seti alana da galiba tek kişilik nevresim takımı hediyeydi

Back
X