eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Joey canım ben de kaz tüyü yastıklardan 2 tane alsammı diyordum ama düşünürken bugun baktım bitmiş

aman en son iş yastığa kalsın:)

Bende moralimi bozmadım, markofoniye bikiniler gelmişti çok ucuz aldım bir tanekaydirigubbakcemile3

Bu arada bende de artık alcak güç kalmadı, biraz ara vercem maddi açıdan , çeyiz meyiz derken wallaa al al bitmiyo gerçekten, sıkıntıya girmeden biraz ara versem iyi olcak

Güle güle kullan joey sende aldıklarını

Joey canım ben de kaz tüyü yastıklardan 2 tane alsammı diyordum ama düşünürken bugun baktım bitmiş

aman en son iş yastığa kalsın:)

Bende moralimi bozmadım, markofoniye bikiniler gelmişti çok ucuz aldım bir tanekaydirigubbakcemile3

Bu arada bende de artık alcak güç kalmadı, biraz ara vercem maddi açıdan , çeyiz meyiz derken wallaa al al bitmiyo gerçekten, sıkıntıya girmeden biraz ara versem iyi olcak

Güle güle kullan joey sende aldıklarını

Teşekkür ederim pinky_ vereliniortak ben kaz ya da kuş tüyü yastık almayı düşünmüyorum,çünkü kafam rahat etmiyor. kardeşim bayılır mesela puf puf yatsın, ama ben biraz daha sert bir yastık istiyorum. silikon falan belki, bakıciiim :hulya:

bende günlük kullanmak için carrefour'dan yatak örtüsü aldım kıslar :dance: ben yatak odamı siyah-beyaz düşünüyorum :) bu yatakla uyum sağlamadı ama size göstermek için serdim :))

fiyatı 26,90 tl .. 2 yastık birde yatak örtüsü var ..markası elfin ..

Son düzenleme:
Güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı, iyi günlerde kullanın

Canım limango.com.tr den aldım fiyatı 20 tl idi. Ama %50 indirimle 10 tl ye geldikaydirigubbakcemile3 Markası: its beauty elimede ulaştı çok kaliteli malzemeside canım. 14 tane oje, 12 tanede ruj yeri var. Bende bayıldım kaydirigubbakcemile2

Limangoya üye değilsen özele mail adresini yaz canım davet göndereyim. Ayda bir geliyor bu marka. opuyorumnanaktan

pinky çok sağol arkadaşım ama ben şu anda kredi kartı kullanmıyorum o yüzden internetten alamıcam :1no2: ama aklımın bi köşesine yazdım ilerde lazım olucak çünkü harika bişey kaydirigubbakcemile2
sana iyi günlerde kullanman dileğiyle opuyorumnanaktan

pinky çok sağol arkadaşım ama ben şu anda kredi kartı kullanmıyorum o yüzden internetten alamıcam :1no2: ama aklımın bi köşesine yazdım ilerde lazım olucak çünkü harika bişey kaydirigubbakcemile2
sana iyi günlerde kullanman dileğiyle opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim.Belki mağazalarda dışarda bulabilirsin canım. Daha güzeli senin olur inşallah.

bende günlük kullanmak için carrefour'dan yatak örtüsü aldım kıslar :dance: ben yatak odamı siyah-beyaz düşünüyorum :) bu yatakla uyum sağlamadı ama size göstermek için serdim :))

fiyatı 26,90 tl .. 2 yastık birde yatak örtüsü var ..markası elfin ..

canım cok güselmiş, Yatak odanda siyah beyaz olcaksa çok hoş. Birde kırmızı abajurlar falanda koyarsın wallaa super olur:lepi: fiyatıda çok uygun geldi bir yatak örtüsü için walla çok güsel.
Carrefoura falan yolumuz düşerse bakarım bendekaydirigubbakcemile5

buzdolabımı canım bizim model biraz geniş ama bunu beğendik umarım kullanışlıdır :delphin:

Bayıldım canımmmmm hepsine yaaa güle güle kulllaann çok güzeller. buzdolabında enfes, çamaşır makinende. gri renkte birde tam istediğim gibi. Modellerini ve Fiyatlarını yazarmısın canım.
Siz ne kadara aldınız

Son düzenleyen: Moderatör:
buzdolabımı canım bizim model biraz geniş ama bunu beğendik umarım kullanışlıdır :delphin:

gayet kullanışlı tatlım hiç merak etme :)

abim 2001 de evlendi bu buzdolabının su pınarlısını almıştı..hala da bir sorun çıkarmadı sanırım :nazar:

bende bosch almak istiyorum :)

canım cok güselmiş, Yatak odanda siyah beyaz olcaksa çok hoş. Birde kırmızı abajurlar falanda koyarsın wallaa super olur:lepi: fiyatıda çok uygun geldi bir yatak örtüsü için walla çok güsel.
Carrefoura falan yolumuz düşerse bakarım bendekaydirigubbakcemile5

daha başka modellerde var tatlım renk renk var yani..günlük için baya uygun fiyatı dışarıda yatak örtüleri baya pahalı..

bazı carrefourlarda hala vardı geçen haftaya kadar kaydirigubbakcemile2

Bayıldım canımmmmm hepsine yaaa güle güle kulllaann çok güzeller. buzdolabında enfes, çamaşır makinende. gri renkte birde tam istediğim gibi. Modellerini ve Fiyatlarını yazarmısın canım.
Siz ne kadara aldınız

teşekkür ederim kızlar en güzelleri sizlerin olsun.yazarım tabi canım ne demek :1hug:
buz dolabı Bosh KDN70A40NE XXL NO FROST olarak geçiyor 3.350 ye geldi 12 ay taksit
çamaşır makinesi Bosh maxx-7-(7-kg-kapasiteli)/WAE244S1TR 1600 e geldi 12 ay taksitle fırınımda aynı bosh ama modelini bulamadım sitesinde :1rolleyes:

Bugün pratik evden algım sarjlı süpürge çeyizime
bakalım begenecekmisiniz.

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Back
X