eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

gule gule kullan cnm,yemek takimimiz cok benziyo misafir icin olan, ben benign modelini almistim..kaydirigubbakcemile2 Masa ortusu olarak ben de senin aldigin modeli dusunmustum,odemelerimi azaltinca ben de bakicam gibi ona..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
echndaymaxguafu.jpg

bugün elime ulaştı kızlar days in coloursun 64e aldım evtekstili.com dazemuszemus

Haftasonu nisanlim burdaydi, aldim hemen ceyiz magazalarina goturdumkaydirigubbakcemile2 koctastan aldigimiz havlularimiz:)Bi kucuk, bi buyuk aldim mutfak icin.
or3w2x.jpg
Bunun krem rengini aldim kir belli etmesin die mutfakta..
2qa5izk.jpg
28wldg0.jpg
Valla resim cekimleri ona ait:)))
2v8khg5.jpg
2b4bcl.jpg
Bunu ablam almis hediye..

Son düzenleme:
miss im güle güle kullan canım :) havlularını cok begendım,ablanın hediyeside degişik ama güzelmiş ..:)))
ben nişanlıma aldıramıyorum ,çekiniyorum :Dyahu ne güzel bulmuşken degerlendir:D

miss im güle güle kullan canım :) havlularını cok begendım,ablanın hediyeside degişik ama güzelmiş ..:)))
ben nişanlıma aldıramıyorum ,çekiniyorum :Dyahu ne güzel bulmuşken degerlendir:D

canim benim sagollll...Ya cekinme canim benim baslayin simdiden alisverise nisanlinla:)))
nqo5te.jpg
gural porselen outletten aldigimiz Zeytinlik..
30acscn.jpg
pecetelik..
ouyvsn.jpg
Bunu tam cekemedim ortasi cukur,degisik..[

Son düzenleme:
Kızlar bizde tüm beyaz eşyalarımızı aldık resimlerini ekleyip göstercem.Kızlar çok mutluyum:))) Birde onun dışında ufak cicilerde aldım eklicem:)) gerçi kendi sayfamada eklicem:)) miss güle güle kullan aldıklarını cnm
Herkes güle güle kullansın cicilerini

Hepsini bosch'tan aldık kızlar. Hepsini aynı bosch mağazasından alınca biraz daha indirim yaptılar.

bulaşık mak ankastre 5 programlı,buzdolabı 70'lik, (standardından ekstra derin), çamaşır mak 8 kg, su ısıtıcıyıda zorla hediye olarak koparttım:)
Fırınımız
MCSA030169_HBN331E2_def.jpg

Ocağımız
MCSA036332_NGU4155LT_def.eps

Davlumbazımız
MCSA035250_DKE915A_def.jpg

Bulaşık makinemiz
MCSA035498_SGI55E55EU_def.eps

Buzdolabımız
MCSA035952_KDN49A73NE_def.eps

Çamaşır makinemiz
MCSA043631_WAS24460TR_def.eps

Su ısıtıcımız
MCSA024482_TWK6001_def.eps

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini bugun aldık kızlar uçuyorum sanırım havada canlarım:))

Son düzenleyen: Moderatör:
pinky cok güzeller canım..mutfakta cok güzel duruyor ankastre..:)
güzel günlerde kullan inş. :)
dügün ne zaman cnm?

--
missiim güle güle kullan sende canım ekleyin bakması süper oluyor..:):))))

Son düzenleme:
Back
X