eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

aman yaaaaa aman doğru yere eklemişim galiba benim yatma vaktim geldi arkadaşlar kusura bakmayın :kedi:

]Günaydınn kızlar söylemeyi unuttum ben size, hisarın çeyiz setini almıştım ya, porselenlerine içim sinmedi bi türlü, mağazasındadıydı ürünler zaten 1 hafta içinde vazgeçtik.
Ve çok güzel birşey oldu mağazada 880 tl ye satılan noble life yemek takımının 2 günlük kampanyasını yakladım noble life ın aşağıdaki yemek takımını aldık.Resimle raşağıda bakın bakalım ben bayıldım zerafetinesengözlerimebaksanab

[]

cok guseller gule gule kullan.. bnde noble life n yemk kahvaltı setını aldım ıkısıde superr bayıldım .. bı cok markadr gusel desenelrı var

tubacım canım çok tşk ederim

kızlar bornoz takımımı değiştirmeye karar verdim aldığım yerde
özdilek almayı düşünüyorum
35422_kucuk.jpg

içinde herşey var kızlar ve özdilek değiştiricem bugün aradım söledim
2 Adet Banyo Havlusu (100x150)
2 Adet El Havlusu (50x100)
2 Adet Ayak Havlusu (50x70)
2 Adet Kompres (30x50)
2 Kese
2 Çift Terlik
2 Adet Bornoz
1 Adet Sabun

Son düzenleyen: Moderatör:
baypipo cnm göremedik resimleri, bir davlumbazın resimini gördüm çok guzel güle güle kullanın beyaz eşyalarınızı hayırlı olsun canım benim.

canım öbürü fiesta diye bir markaydı o da güzeldi ama güvenemedim ben yine kalitesine , sinmedi içime, bi kere alırım dedim yıllarca kullanırız, yıllar önce kullandıgımız özdilek havluları hala kullanılabilir durumda. O yüsden canım daha pahalıya geldi ama içinde ayak havlusuna kadar var, diğerine göre bir sürü şey var içinde.

canım öbürü fiesta diye bir markaydı o da güzeldi ama güvenemedim ben yine kalitesine , sinmedi içime, bi kere alırım dedim yıllarca kullanırız, yıllar önce kullandıgımız özdilek havluları hala kullanılabilir durumda. O yüsden canım daha pahalıya geldi ama içinde ayak havlusuna kadar var, diğerine göre bir sürü şey var içinde.

önemli olan içine sinmesi cnm
güle güle kullanopuyorumnanaktan

Back
X