eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

canım web sitesinden mi resmi ekliyorsun, resme sağ tıklayıp url adresini alıp,cevap yazdıgımız bölümde dağ şekline (grafik ekle) tıklayıp url adresini oldugu gibi yapıştırıyorsun oraya deilmi. sonrada oraya tekrar tıklayıp resimleri ekliyorsun.

bugün mutfak masası aldım arkadaşlar beğenecekmisiniz bakalım

Eklentiler

• $masaaaaaa (1).webp
    $masaaaaaa (1).webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 47
beyaz mutfak masalarına hastayım yaa, bende mutfağa beyaz masa almak istiyorum ikeada varmış beyaz sandalyeleriyle, sen nerden aldın cnm, bi de fiyatı nedir yerimsenibençok güzel canım çok beğendim.

canım web sitesinden mi resmi ekliyorsun, resme sağ tıklayıp url adresini alıp,cevap yazdıgımız bölümde dağ şekline (grafik ekle) tıklayıp url adresini oldugu gibi yapıştırıyorsun oraya deilmi. Sonrada oraya tekrar tıklayıp resimleri ekliyorsun.

aynen öyle yapıyorum ama olmuyo daha öncede yaptım oldu ama bugün olmuyor deli oldum

aaa çok değişik,ne güsel açılıyor ,malzemesi nedir bunun beyaz tahtadan deil mi,parlıyor çok guzel, şöle ortasınada tatlı bir runner serersin, çok şeker olur, iyigünlerde kullan

aaa çok değişik,ne güsel açılıyor ,malzemesi nedir bunun beyaz tahtadan deil mi,parlıyor çok guzel, şöle ortasınada tatlı bir runner serersin, çok şeker olur, iyigünlerde kullan

çok tşk ederim canım beyaz lakeden yapmışlar çok güzel parlıyor evet bende ortaya runner sermeyi düşünüyorum pinky tşk ederim canım:1hug:

baypipo cnm çok guseller, güle güle en güzel günlerinizde kullanırsınız inşallah,

birde mutfak masanın fiyatını ve nerden aldıgını öğrenebilirmiyim, aklımda bulunsun:utangac:

baypipo cnm çok guseller, güle güle en güzel günlerinizde kullanırsınız inşallah,

birde mutfak masanın fiyatını ve nerden aldıgını öğrenebilirmiyim, aklımda bulunsun:utangac:

tşk ederim canım çok saol amin inş.
samsun zirve mobilya canım fiyatı 650 TL. canım.
beğendiğine sevindim.:1hug:

Back
X