eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

beyaz mutfak masalarına hastayım yaa, bende mutfağa beyaz masa almak istiyorum ikeada varmış beyaz sandalyeleriyle, sen nerden aldın cnm, bi de fiyatı nedir yerimsenibençok güzel canım çok beğendim.

canım bu yazdığın msjı ancak gördüm kusura bakma biraz geç oldu :kedi:

bizde mutfağa masa bakıyoruz ama ya keseye ya gönle uymuyo :))

herbişeylerinizi güle güle hayırlı günlerde kullanın inş. :))

bizde mutfağa masa bakıyoruz ama ya keseye ya gönle uymuyo :))

herbişeylerinizi güle güle hayırlı günlerde kullanın inş. :))

inş. hem kesenize hemde gönlünüze göre masanızı bulursunuz canım
tşk ediyorum daha iyileri sizinle olsun :1hug:

bende en son bunlari almistim...derin dondurucu icin saklama kaplari tupperwareden...

birde cok islevli rendimi sonunda alabildim simdilik ancak böyle ufak tefek seyleri alabiliyorum....gerci artik bende heves meveste kalmadi ya neyse....

bende en son bunlari almistim...derin dondurucu icin saklama kaplari tupperwareden...

birde cok islevli rendimi sonunda alabildim simdilik ancak böyle ufak tefek seyleri alabiliyorum....gerci artik bende heves meveste kalmadi ya neyse....

gule gule kullanin, ben de bi kac bisi almayi istiyorum onumuzdeki aylarda insallah tupperware dan..Bicak takimi oncelikli ama..

gule gule kullanin, ben de bi kac bisi almayi istiyorum onumuzdeki aylarda insallah tupperware dan..Bicak takimi oncelikli ama..

tesekür ederim.....annem ceyizimi birsürü tupperware saklama kaplariyla doldurdu sagolsun...bicak takimina bende düsünmüstüm ama komple takim cok pahali geldi...

ben çeyizimi evimde fotoğraflayıp paylaşıcam yakın zamanda inş. :))

sizin paylaştıklarınıza baktıkça mutlu oluyorum :)) ...

bu arada ben bıçak aldım takım ama bıçaklğı yok, tek de satılmıyomuş ne yapmalıyım sizce??

pinkycim benim bornoz takımıda özdilek saray çeyiz takımı senin koyduun resmin düz krem rengi olanı.o kadar güzelki anlatamam.vede çok kullanışlı çok ta parçası var.ben herkese tavsiye ederim arkadaşlar.peşin 230 lira vallahi diğer marklardan hem daha kullanışlı hemde uygun fiyatı .

honest canımm çok tşk ederimm içim rahatladı iyice, doğru bi karar vermişim dedim,
pamuk helva cnm güle güle kullan çeyizin ufağı büyüğü olmaz bence, herşey gerekli alınması lazım bunlarında.

bugün değiştirdim yeni cici bornozum kızlar:asigim:
BCHN_eaksevboumape_404.jpg

tesekür ederim.....annem ceyizimi birsürü tupperware saklama kaplariyla doldurdu sagolsun...bicak takimina bende düsünmüstüm ama komple takim cok pahali geldi...

Ne guzel adina sevindim ben de cok istiyorum onlardan, ben birisinden 100 tl ye alicaktim daha once, komple seti bulabilirsem tabii yine..boshayallersmile
ben tezgahta fazlalik sevmiyorum o yuzden seti tezgah uzerinde kullanmiycam..

Ne guzel adina sevindim ben de cok istiyorum onlardan, ben birisinden 100 tl ye alicaktim daha once, komple seti bulabilirsem tabii yine..boshayallersmile
ben tezgahta fazlalik sevmiyorum o yuzden seti tezgah uzerinde kullanmiycam..

kople set mi 100 tl??? kac parca peki.....ben baktim katalogdan 8 parca yyatam 450 Euro... bukadar para verememde.....

ama simdi tencereleride cikti....

pinky_ canim güle güle kullan...

pinky bornozunu güle güle kullan canım.özdilek çok iyidir ben kefilim kalitesineyerimseniben
tupperware cok pahalı bence kızlar, daha cüzzi şeylere bakın.. daha alıncak çok şey varmafoldumben

kople set mi 100 tl??? kac parca peki.....ben baktim katalogdan 8 parca yyatam 450 Euro... bukadar para verememde.....

ama simdi tencereleride cikti....

pinky_ canim güle güle kullan...

cnm 5 parca sanirim emin diilim saticinin elinde fazla kalmisti o da yeter bana 5 bile olsa..
senin dedigin fiyat cok fazla yaaa...

pinky bornozunu güle güle kullan canım.özdilek çok iyidir ben kefilim kalitesineyerimseniben
tupperware cok pahalı bence kızlar, daha cüzzi şeylere bakın.. daha alıncak çok şey varmafoldumben

haklisin canim tupperware gercekten cok pahali oluyor ama kalite olarak cok iyi. Biz evdede kullaniyoruz saklama kaplarini gercekten ne koyarsan koy aylarca taptaze kaliyor gidalar. Hatta biz bir kere yazda lokum koymustuk sonra unutulmus bir kenarda kista tesadüfen annemin elline ve o kadar tazeydilerki...yani pahali ama verdigin parayida hak ediyor....

Back
X