- 15 Nisan 2009
- 212
- 8
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu hangi yemek takimi ben goremedim...:1no2: Bi tane var ama corba kasesini goremedim,ayni takim mi, bu..
dayanamadım aldım hihoyyyt
sabah bende bakmıştım bu takıma hoşuma gitti ama açıkçası netten pek bişey almadım güvenemiyorum eline ulaştığı zaman bilgi verirsen bende ona göre alıyım canm
Kizlar bunlari nisanlim aldi..hihoyyyt
teşekkür ederim canım.. evet korkmazın shadow modeli.. tatlı bıçakları biraz küçük gibi ama modeli hoşuma gitti benim 269 tl'ye aldım ben..
ütününde markası tefal canım 159 tl..
Kizlar bunlari nisanlim aldi..hihoyyyt
ekmek sepetimiz![]()
mutfak icin sivi sabunluk..![]()
![]()
![]()
ne güzel ya nişanlın hevesli böyle şeylere... benimkini paşabahçeye götürüyorum, daha yolda bin türlü şey sayıyor bana " batsın bu paşabahçe, 3 aylık kotanı doldurdun bir daha gelmem"....vs vs kaydirigubbakcemile3
canım çok şıklar ekmek sepetin çok güzel:))
güle güle kullan hepiciğini:)
kimi erkek sevmiyor evet cnm ya, Onun da daha farkli artilari vardir muhakkak..sanirim ben sansliyim bu yonden sabahlari limango ve markafoniye bakar bana haber verir bazen guzel bi sey gorduyse, ya da bana alir bi seyler gecenlerde bikini almis balayi icin..kaydirigubbakcemile3
kimi erkek sevmiyor evet cnm ya, Onun da daha farkli artilari vardir muhakkak..sanirim ben sansliyim bu yonden sabahlari limango ve markafoniye bakar bana haber verir bazen guzel bi sey gorduyse, ya da bana alir bi seyler gecenlerde bikini almis balayi icin..kaydirigubbakcemile3