Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları da benim biricik sevgilim almış ilerideki evimiz içinn :asigim:
![]()
![]()
sinoplu57 aldiklarini gülle gülle kullan canim...babanin aldigi o rendeden bende almayi düsünmüstüm sonra vazgectim...
tatlim o son resimdeki ugurbocegi girgirmi pek anlamadim ne oldugunu...
koçtaşa gitmişti ordan almış canım.. kendiside tv de görmüştü.. aşçı oldugundan mutfak aletlerine meraklıır saolsun benide aradan çıkarıveriyor:lepi:sinoplu ne güzel baban neler alıyo çeyize
o aleti tvde reklamını görmüştüm çok hoşuma gitmişti . gülw güle kullan
nerden almış
kızlar güle güle kullanın çok güzeller
uğur böcekli gırgır güzel bende almak istiyorum gerçi gıgırım var şoktan almıştım,ondan da istiyom
Kızlaar size bir öneri kesinlikle şarjlı süpürge alın derim....
Biz evde kullanıyoruz, ablamda kullanıyor kendimede aldım, gırgırdan çok daha iyi...
Kızlaar size bir öneri kesinlikle şarjlı süpürge alın derim....
Biz evde kullanıyoruz, ablamda kullanıyor kendimede aldım, gırgırdan çok daha iyi...
bende aldıklarımın bazılarının resimlerini ekleyeyim,nette bulduğum resimlerde,bunları bu sene aldım
yeşilinde aldım yeşil hastasıyım
![]()
yeşil saplı olanından almıştım
![]()
bende aldıklarımın bazılarının resimlerini ekleyeyim,nette bulduğum resimlerde,bunları bu sene aldım
yeşilinde aldım yeşil hastasıyım
![]()
yeşil saplı olanından almıştım
![]()
güle güle kullan canım..boshayallersmile ben pizza bıçağı nı listeme eklememiştim..ohaoldumsmile sayende bir eksigimide gördümCADIARZU