eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bunları da benim biricik sevgilim almış ilerideki evimiz içinn :asigim:

c72f0d82.jpg

4699b8a8.jpg

kizlar aldiklarinizi gule gule kullanin..Bu arada nisanlini da gormus olduk cnm caydanliktankaydirigubbakcemile3

kızlar güle güle kullanın çok güzeller

uğur böcekli gırgır güzel bende almak istiyorum gerçi gıgırım var şoktan almıştım,ondan da istiyom

sinoplu57 aldiklarini gülle gülle kullan canim...babanin aldigi o rendeden bende almayi düsünmüstüm sonra vazgectim...

tatlim o son resimdeki ugurbocegi girgirmi pek anlamadim ne oldugunu...

evet canım son resimdeki gırgır..
teşekkür ederim ayrıca:)

sinoplu ne güzel baban neler alıyo çeyize
o aleti tvde reklamını görmüştüm çok hoşuma gitmişti . gülw güle kullan
nerden almış
koçtaşa gitmişti ordan almış canım.. kendiside tv de görmüştü.. aşçı oldugundan mutfak aletlerine meraklıır saolsun benide aradan çıkarıveriyor:lepi:

kızlar güle güle kullanın çok güzeller

uğur böcekli gırgır güzel bende almak istiyorum gerçi gıgırım var şoktan almıştım,ondan da istiyom

pzardan almıştım ben gırgırımı canım .:)

gdmt güle güle kullan aldıklarını cnım

Kızlaar size bir öneri kesinlikle şarjlı süpürge alın derim....
Biz evde kullanıyoruz, ablamda kullanıyor kendimede aldım, gırgırdan çok daha iyi...

kızlar bencede mutlaka sarjlı süpürge alın her zaman buyuk supure çıkmaz en ufak bır kırıntıda hemen elınızı altında olması ıcın sart kesınlıkle..

Yeni aldıgım havlularım

üstteki hayat marka
2s8msjm.jpg

buda solay mısır ipliğinden olanlar 4 rengini aldım evdede kullanıyoruz cok guzel yıkandıkca yumusuyor
23u8l94.jpg

kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel.uyum markette(belki baska marketlerdede vardr) 200tane lipton sallama çay alana arcelik seyahat tipi kettle hediye edyorlarlar.22tl ilgilenenlere duyurulur:)

Kızlar güle güle kullanınnn ne güzel şeylerr:)))

Şarjlı süpürgeyi aşkımla anneme anneler günü hediyesi olarak aldık. Kesinlikle olmalı bencede. Alıcam bende ilerde. Fikir olur belki o yuzden ekliyim resmini, çok guzel çok begendim.Kullanıyorum şu an çok memnunum. Hem çok şık hemde çekiş gücü güzel.Fiyatıda uygun.
evfakirmrc36.jpg

Bizimkinin modelide bu arkadaşlar, bi üst modelide var ama bana kalırsa en iyi model bu...
Kesinlikle fakir tavsiye ediyorum...

909.jpg
[/url][/IMG]

Limangoya Ekonom marka yorgan gelmişti, microfiber yorgan istemiyordum, dışını pamuk istiyordum daha sağlıklı çünkü.

Bu yorganın içi %100 silikon, dışı ise %100 pamuk ve özel örme kumaştan imal edilmiş. 170 den 55 e düşmüş. %70 indirimle aldım.

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aldıklarımın bazılarının resimlerini ekleyeyim,nette bulduğum resimlerde,bunları bu sene aldım

yeşilinde aldım yeşil hastasıyım
SILIKON-YUMURTA-YAG-FIRCASI-1-ADET__16439504_0.jpg

yeşil saplı olanından almıştım
23239602_tn9_0.jpg

bende aldıklarımın bazılarının resimlerini ekleyeyim,nette bulduğum resimlerde,bunları bu sene aldım

23239602_tn9_0.jpg

gülle gülle kullan canim ama ikinci resimdeki ne oldugu anlasilmiyor üzerinde tiklayamadim ama galiba pizza bicagi???bilmiyorumkismile

23239602_tn9_0.jpg

güle güle kullan canım..boshayallersmile ben pizza bıçağı nı listeme eklememiştim..ohaoldumsmile sayende bir eksigimide gördümCADIARZU

Back
X