- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
sagol guzelim allah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder hepimize insallah..çok güzelmiş canım,iyi fikir güle güle kullan olumunekankayizsmile
Bugun aldiklarima gelince..

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol guzelim allah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder hepimize insallah..çok güzelmiş canım,iyi fikir güle güle kullan olumunekankayizsmile
pamuk helva ve miss güle güle kullanın kızlar
miss nerden aldığınıda yazar mısın hepsini
miss_curios tatlim aldiklarini gülle gülle kullan günlük yemek takiminin corba kasesi cok hosum gitti....
tşkler miss
iyi günlerde kullan cnm
çoğu şeyini tamamlladın
artık sende kendine bi topic açopuyorumnanaktan
kızlar güle güle kullanın çok güzeller
kupaları nerden aldın gonca
kızlar bişey soracağım markafoniden alışveriş yapınca kargo parası ödüyormuyuz acaba bilen var mı?
Cnm cok sagol iyi dileklerin icin,:1hug:evet kasikligi tantitoniden aldim..Demek kaseyi bi programda gormustun sevindim o zaman yeri mutfak olsun...vereliniortakmiss canım güle güle kullan.. hepsi çok hoş..
kaşıklıgını da mı tantoniden aldın ?
dekoratif tabagı da gecen bir programda gormsutum mutfak masasının üzerinde cok güzel duruyordu,mutfak masasını öneririm ben de sana:))
saol canım
kapıya geldiginde kargocuya ayrıyetten ücret ödemiyorsun .. satın alırken siteden kargo ücretini de dahil ediyorlar cnm.
özel mesaj attım canım göndericem davet hemen
fakat mail adresini vermen gerekiyor kaydirigubbakcemile3
haricinde başka isteyen varsa limngo ve markafoniye davet gönderebilirim kızlar
şaypadan canm ama sevgililer gününde vardıbilmiyorumkismile
kızlaar ben sipariş verdim kampanya dün bitti, ürünüm ne zaman ulaşır elime??
şaypa bursadamı cnm