eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

çok güzelmiş canım,iyi fikir güle güle kullan olumunekankayizsmile
sagol guzelim allah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder hepimize insallah..
Bugun aldiklarima gelince..
20axqu0.jpg
3'lu baharat tkmi aldim ..
246pd01.jpg
gunluk yemek takimimi da aldim cok sukur 12 kisilik..
sowb3m.jpg
Bu da kasik koymak icin..
2qwm0dw.jpg
dekoratif tabak, mutfak masama koyarim belki ya da neresi uygun olursa..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben henüz yeni katıldım aranıza :kedi: bende nişanlıyım ve yaklaşık 1 sene sonra düğünüm olacak :sm_cool: ve bu çeyiz işi bende hastalık gibi birşey yani yeni değil çok eskiden beri hoşuma giden herşeyi almaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3 sizin aldıklarınızada baktım teker teker hepsi çok güzel şeyler ben henüz resim ekleyemiyorum ama yakın zamanda inşallah ekliyeceğim öpülüdüz:lepi:

miss_curios tatlim aldiklarini gülle gülle kullan günlük yemek takiminin corba kasesi cok hosum gitti....

pamuk helva ve miss güle güle kullanın kızlar
miss nerden aldığınıda yazar mısın hepsini

miss_curios tatlim aldiklarini gülle gülle kullan günlük yemek takiminin corba kasesi cok hosum gitti....

sagolun kizlar baharat takimini ve kasik koymak icin olan standi tantitoniden aldim,Yemek takimini ise bernardodan aldim nakit odedigim icin biraz indirim yaptilar 350 ye geldi 12 kisilik tkm..Bu arada urunu alirken tek tek butun tabaklari actirdim ve inceledim..:lepi:malum uzerinde leke falan goren arkadaslar olmustu daha once..
Dekoratif tabagi da pasabahceden aldim..
opuldunuz..opuyorumnanaktan

tşkler miss
iyi günlerde kullan cnm
çoğu şeyini tamamlladın
artık sende kendine bi topic açopuyorumnanaktan

rica ederim cnm hepimiz agiz tadiyla kullanalim insallah..Hakkaten topic acacak kadar olmustur aldiklarim:teytey:Bi de yaza kadar mutfagi nerdeyse bitirmek istiyorum, yazin mobilyaya,haliya ve perdeye yogunlasicam nasipse..:1rolleyes:

kızlar bişey soracağım markafoniden alışveriş yapınca kargo parası ödüyormuyuz acaba bilen var mı?

miss canım güle güle kullan.. hepsi çok hoş..
kaşıklıgını da mı tantoniden aldın ?
dekoratif tabagı da gecen bir programda gormsutum mutfak masasının üzerinde cok güzel duruyordu,mutfak masasını öneririm ben de sana:))

miss canım güle güle kullan.. hepsi çok hoş..
kaşıklıgını da mı tantoniden aldın ?
dekoratif tabagı da gecen bir programda gormsutum mutfak masasının üzerinde cok güzel duruyordu,mutfak masasını öneririm ben de sana:))
Cnm cok sagol iyi dileklerin icin,:1hug:evet kasikligi tantitoniden aldim..Demek kaseyi bi programda gormustun sevindim o zaman yeri mutfak olsun...vereliniortak

Benimkisi tam 16-17 gün sonra ulaştı,ama ben köyde öğretmenimOyüzden olabilir.Ama geliyor kesinlikle merak etme.Şimdiden güle güle kullanman dileğiyle

Back
X