eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Teşekkür ederim canım .Bizim bıraz odeme farklı oldu . İhlas fınansta paramız gıtmıştı .Para karsılıgı bunu aldık. annemle bana 2 adet aldık 3.400 tuttu .

ewet pahalı onlar ondan sordum. ben normal elekt. supugesi alcam sanırım. bunlar cok karmasık gelıo bana.

her gördüğüm nevresime durup bakıyorum. Çok şık bir takım tatlım. ben beğendimbayanssulusmile

Hayırlı pazarlar arkadaslar .
Aldıgım aura cleanmax ı kullandık .Gercekten övüldüğü kadar varmış .Evimizi yeni temızledıgımız halde kendımı pis hissettim . halıyı döverek süpürüyor dip temizlik yapıyor .halıları daha 2 ay once yıkamıstık . koltukları falan güzel temızlıyor.
görmeniz için resim eklıyorum.

2uejy48.jpg

yeşildiyar pazarlama şirketinden bizde almıstık cleanmaxı.. ama pek kullanmıyoruz hem fazla yorucu hemde temizligi zor oldugu icin.. ama dedigin gibi güzel temizliyor..dip köşelerde cok iyi oluyor kullanması onun dısında normal süpürge daha güzel ,epey bir miktar ödedigimiz icin hiç bir zaman ben alınmasını istemedim ama babamı iyi ikna etmişlerdi.

Bende normalde pahalı oldugu için düşünmüyordum ama bizim batan paraların yerıne aldıgımız için fazla seçenegimiz yoktu .Bana yorucu gelmedı keyıfle temızlıyorum . inşallah hep oyle olur .

Annem de çok istiyordu bu robottan ne yaptı ne etti aldırdı =) Evet gerçekten pahalı ama ağırlığı dışında dezavantajını görmedik çok iyi temizliyor temizlik bittikten sonra o suyun halini görünce temizlik insanın içine siniyor biz memnunuz 5 sene oldu hiç arızasını görmedik. Güle güle kullanın.

Hayırlı pazarlar arkadaslar .
Aldıgım aura cleanmax ı kullandık .Gercekten övüldüğü kadar varmış .Evimizi yeni temızledıgımız halde kendımı pis hissettim . halıyı döverek süpürüyor dip temizlik yapıyor .halıları daha 2 ay once yıkamıstık . koltukları falan güzel temızlıyor.
görmeniz için resim eklıyorum.

2uejy48.jpg

merhaba canım,
ben birşey sormak istiyorum robot derken nasıl yani ?
bu makine nasıl çalışıyor ?
çünkü bir de bizim çalıştırmamıza gerek kalmadan kendi kendine evi dolaşıp temizleyen robotlar varmış,kaydirigubbakcemile3
yoksam onlardan mı bu ?
elektirk süpürgesi gibi bişey mi?

yok normal elektırıkli süpürge gibi çalıiıyor .küçük bölmesi var oraya su esans koyuyorsun .Çalıştırıyorsun hem kendi hem süpürge baslıgı calışıyor sdöverek halıyı süpürüyor .

limango'daki sarev indirimi başladı kızlar fakat bnm için hayal kırıklığı oldu,,, fiyatlar cazip değil.

Back
X