Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benımde karaca dan takımım 89 parça 1.000.tl almıstım 1 yıl once
nasıl sızce
merhaba canım,
ben birşey sormak istiyorum robot derken nasıl yani ?
bu makine nasıl çalışıyor ?
çünkü bir de bizim çalıştırmamıza gerek kalmadan kendi kendine evi dolaşıp temizleyen robotlar varmış,kaydirigubbakcemile3
yoksam onlardan mı bu ?
elektirk süpürgesi gibi bişey mi?
sizin soylediginiz boyle bir sey sanirim..![]()
Yer Temizlik Robotu
Ürün gövdesi çok koyu kahve, üzerindeki faceplate gümüş renklidir.
Yüksekliği sadece 8.5cm. Eğer bir robot temizleyici iseniz, alçak olmanız sizin için büyük avantajdır.
Günümüzde normal elektrik süpürgeleri yere tam yapışan ve alçak yerleri de temizleyen aparatlara sahip artık ama bu sizin de yere eğilmenize sebep oluyor!
Eğer Roomba sahibiyseniz, böyle sorunlarınız olmaz, o kendi başına heryere girer, temizler, çıkar.
Temizliğinizi programlayın! Basit birkaç işlem ile çok kısa sürede Roomba’nızı kendinize göre programlayabilirsiniz.
Tabii ki her evde Roomba’nın bile takılacağı, sıkışacağı yerler olabilir..yığın kablolar, odalar arasındaki eşikler veya çok alçak mobilyalar gibi. Ama bir defa yerini beğenince gerisini o halleder, hayatınızdan ev süpürme işini alıp götürür.
Benim de dikkatimi çekti canım Limango'da,detaylı inceledim. Ama minicik ya.
yok cnm ya bizim temizledigimiz gibi temizlemez bence bu evi..:1no2:
anladım canım, bu da değişikmiş..saol..güle güle kullan..yok normal elektırıkli süpürge gibi çalıiıyor .küçük bölmesi var oraya su esans koyuyorsun .Çalıştırıyorsun hem kendi hem süpürge baslıgı calışıyor sdöverek halıyı süpürüyor .
demek böyle bişeymiş :) duymuştum da hiç görmemiştim opuyorumnanaktansizin soylediginiz boyle bir sey sanirim..![]()
Yer Temizlik Robotu
Ürün gövdesi çok koyu kahve, üzerindeki faceplate gümüş renklidir.
Yüksekliği sadece 8.5cm. Eğer bir robot temizleyici iseniz, alçak olmanız sizin için büyük avantajdır.
Günümüzde normal elektrik süpürgeleri yere tam yapışan ve alçak yerleri de temizleyen aparatlara sahip artık ama bu sizin de yere eğilmenize sebep oluyor!
Eğer Roomba sahibiyseniz, böyle sorunlarınız olmaz, o kendi başına heryere girer, temizler, çıkar.
Temizliğinizi programlayın! Basit birkaç işlem ile çok kısa sürede Roomba’nızı kendinize göre programlayabilirsiniz.
Tabii ki her evde Roomba’nın bile takılacağı, sıkışacağı yerler olabilir..yığın kablolar, odalar arasındaki eşikler veya çok alçak mobilyalar gibi. Ama bir defa yerini beğenince gerisini o halleder, hayatınızdan ev süpürme işini alıp götürür.
Teşekkürler, Bernardo'dan aldım canım bayanssulusmilekahvaltı takımın çok güzel...nereden aldın acaba?