Teşekkür ederim Canım Balıkesir linens ten aldım
linens mi?:ecrin_bebek:
mutfak için takımları demiştim canım bambu ve beyazları porselen :hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Canım Balıkesir linens ten aldım
Hilalce çok güzelmiş canım nevresimlerin güle güle kullan.
Eki Görüntüle 52406
Eki Görüntüle 52407 2 tane servis seti alcaktık tekini kendim yapmak istedim eğer kullanmazsam boşa gitmesin die ve bunları kendim yaptım belki fikir olur die yayınlayınlayım dedim:):)
linens mi?:ecrin_bebek:
mutfak için takımları demiştim canım bambu ve beyazları porselen :hulya:
evet bambulu servisleri linensten aldım .Bardak , yemek takımı falanda satıyorlar
ben bişey sormak istiyorum bu çeyiz eşyalarını aldığınız siteleri yazarmısınız ben bakıyorum hiç bişey bulamıyorum çok değişik şeyler koymuşsunuz netten aldık diye internet adresi istiyorum lütfenopuyorumnanaktan
teşekkürler canım sayende bişey daha öğrendim kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar hisardan bişi almadım porselenlerim ve çatal bıçak takımım noble life. porselenim gerçekten çok şık ama yaa sabırsızlanıo insan kullanmak için. yeni başladım zaten çeyiz yapmaya..
siyah incicim çay takımı bende sevmiyorum ama ar yıldızın bu takımı çok kibar ve modern.sonuçta çay için bir şeyler alınacaksa, en ideali bu bence.
ben yanlış hatırlamıyorsam 390a almıştım yaşil diyar arkadaşım. seninki de gelir inşallah sen de iyi günlerde kullanırsın inşallah...
limango ve markafoniden güvenle alışveriş yapabilirsin cnmcanım lımango ve markafoni var sadece kampanyalı ürünlerin olduğu siteler. bende bilmiyorum bu topikten öğrndim. :enbuyukkk: bikaç gündür bakıyorum ama daha almaya cesaret edemedım. sonra pratikev.com var. hepsiburdayı da öneririrm ordan alışveriş yaptım gayet güvenli.
limango ve markafoniden güvenle alışveriş yapabilirsin cnm
ben gayet memnun kaldım
tchibo var ordan da alabilirsiniz
tchibo yu bilmiyordum hemen bakıyorum bu topikten ve siteden cidden çok sey öğreniyorum :enbuyukkk:
cnm 3 unde de sorun yaşamazsın.
birde yazmayı unuttum sunset var gecelik mayo pijama çamaşır vs türü şeyler için
canım ben gecelik pijama tarzı ıhtıyaclarımı kompedandan karşılıyorum genelde fiyatları uygun oluo belkı cok kalıtelı şeyler deıl ama aynı fiyata çok çeşit alabılıyorum. ama ordada fazla çeşit kalmadı artk. böyle uygun fiyata alışvarıs yapabılecegım iç giyim siteleri biliomusun?