Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pamuk_helva yağlık ver sirkeliğin çok güzelmiş ben de böyle bir şeyler arıyordum nereden aldın acaba Antalya'da var mıdırbilmiyorumkismile
Cumartesi günü çarşının altını üstüne getirince sadece bunları alabildim :))
Yanında arkadaşlarım için, 3 adet baharatlık, 2 adette tepsi aldım :))
Fiyatlar çok uygun geldi...
tatlim ben yaglik ve sirkeligimi tchibodan almistim. Antalya´da iki tane magzasi var canim tchibonun. Istersen nettende bakalirsin.
aaa ben de hemen hemen her hafta Real'den bakarım tchiboya ama gözden kaçırmışım demek ki. Yine de bir araştırayım sağol... CADIARZU
Cotton Box nevresim takımının bu rengini uzun zamandır arıyodum bulunca kaçırmadım :teytey:
Paşabahçe connection pasta setini de uzun süre aradıktan sonra bulabildim :) en son seriye ait kırmızı kadehleri ankamall migrosda görmüştüm onu da en kısa sürede almak ümidiyle :asigim:
canım pasta setini güle güle. aynısında bende almıştım daha önce bime gelmişti o zaman almıştım paşabahçe markası aynı.Cotton Box nevresim takımının bu rengini uzun zamandır arıyodum bulunca kaçırmadım :teytey:
Paşabahçe connection pasta setini de uzun süre aradıktan sonra bulabildim :) en son seriye ait kırmızı kadehleri ankamall migrosda görmüştüm onu da en kısa sürede almak ümidiyle :asigim:
realde nerde oluyor canım.. realin icinde mi yoksa magazası mı var?