eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kokoşş cimcime yine farklı bir aparatla karşımızdasın haa :)) kızz böylee şeyler benim aklıma hiç gelmez nerden bulursun bunları bilmem ha:)) çok güzelmiş...

Cumartesi günü çarşının altını üstüne getirince sadece bunları alabildim :))
Yanında arkadaşlarım için, 3 adet baharatlık, 2 adette tepsi aldım :))
Fiyatlar çok uygun geldi...

Pamuk_helva yağlık ver sirkeliğin çok güzelmiş ben de böyle bir şeyler arıyordum nereden aldın acaba Antalya'da var mıdırbilmiyorumkismile

tatlim ben yaglik ve sirkeligimi tchibodan almistim. Antalya´da iki tane magzasi var canim tchibonun. Istersen nettende bakalirsin.

Jumbo tencere takımım alalı 5 ,6 ay oldu ama anca eklıyorum .Basta bıraz kaba gelmıştı ama şimdiden cok sevdim .

fjj8f4.jpg

tatlim ben yaglik ve sirkeligimi tchibodan almistim. Antalya´da iki tane magzasi var canim tchibonun. Istersen nettende bakalirsin.

aaa ben de hemen hemen her hafta Real'den bakarım tchiboya ama gözden kaçırmışım demek ki. Yine de bir araştırayım sağol... CADIARZU

Cotton Box nevresim takımının bu rengini uzun zamandır arıyodum bulunca kaçırmadım :teytey:

Paşabahçe connection pasta setini de uzun süre aradıktan sonra bulabildim :) en son seriye ait kırmızı kadehleri ankamall migrosda görmüştüm onu da en kısa sürede almak ümidiyle :asigim:

Eklentiler

• $BCotton_Box_Ranforce_Çift_Kişilik_Nevresim_Takımı__Friendship_Gül_Kurusu.webp
    $BCotton_Box_Ranforce_Çift_Kişilik_Nevresim_Takımı__Friendship_Gül_Kurusu.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $Pasabahce-Connection-Pasta-Takimi__23030522_0.webp
    $Pasabahce-Connection-Pasta-Takimi__23030522_0.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41
Dawn pasta setin çok tatlııı güle güle kullan:teytey:

kizlar süper bi konu vaktim oldugunda incelicem insaAllah simdi biraz göz gezdiriyorum fikir olsun diye : )

hepinize hayirli ugurulu olsun insaAllah

Dawn güle güle kullan canım .. pasta seti cok güzel bende aradım bulamadım dı.

Cotton Box nevresim takımının bu rengini uzun zamandır arıyodum bulunca kaçırmadım :teytey:

Paşabahçe connection pasta setini de uzun süre aradıktan sonra bulabildim :) en son seriye ait kırmızı kadehleri ankamall migrosda görmüştüm onu da en kısa sürede almak ümidiyle :asigim:

canım pasta setini nereden aldın acaba??bende çok baktım ama bulamadım...

canım pasta setini güle güle. aynısında bende almıştım daha önce bime gelmişti o zaman almıştım paşabahçe markası aynı.

Son düzenleme:
Yeşildiyar tencerelerini güle güle kullan canım.Bende çoğu eşyamı jumbodan tercih ettim.Tencere takımım kaldı onuda tamamlarım inşallah kısa zamanda.Ürünleri pahalı ama hakkını verir cinsten çeliği oldukça kaliteliyerimseniben

Back
X