Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve diğer aldıklarım
bşevin istanbulda magzaları nerede ? ya gidecem nerde var bilmiyorum sitesindne baktım pek bişey öğrenemedim büyük alışveriş merkezlerinde varmı ? .. eylemonur sen nerdeki mağzasına gittin tarif etsen biraz ?
canım ben pendiktekine gittim maltepede var ümraniyede var...sitesinde yazıyor...ama alışveriş merkezlerinde olup olmadığını bilmiyorum tatlım...sitesinde yazmıyor alışveriş merkezi ismi...eğer pendikteki yakın olursa pendik belediyesinin çok yakında ufak bir mağaza...tarifini veririm istersen...
şebnem, dikiş kutun çok güzel güle güle kullan nereden aldın
ümraniyede varmı ? ya ben ümraniyeye gittim bi çok kez göremedim
mesela ümraniyedeki hisar mağzasında bievin ürünler var ama bütün ürünleri yok ben tamamiyle bievin ürünlerinin olduğu mağza istiyorum ..pendik çok uzak bana ya puff bievin sitesinde bi satış noktaları bide cornerlar yazıyo sanırm satış beyileri sadece biev ürünleri olan mağzalar en yakını bekiştaş ama ayrıntılı adres yok sadece tel var artık arayıp tam adresi isticem çok saol canım