eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ve diğer aldıklarım

Eklentiler

• $9936e892-0061-46a0-9dbc-5867e8bb3389[1].webp
    $9936e892-0061-46a0-9dbc-5867e8bb3389[1].webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $253474[1].webp
    $253474[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 56
bşevin istanbulda magzaları nerede ? ya gidecem nerde var bilmiyorum sitesindne baktım pek bişey öğrenemedim büyük alışveriş merkezlerinde varmı ? .. eylemonur sen nerdeki mağzasına gittin tarif etsen biraz ?

ve diğer aldıklarım

Süzgecinle havlulugunu cok begendım güle güle kullan .

Arkadasın dedıgı gibi nerden aldıgımızı ve fiyatlarını yazalım mı?

Bievin satış yerleri kendı sitesinde iletişim bilgilerınde var canım . ben balıkesırdekıne ugradım bazı ürünleri zücccıyedekılerle aynı kalıte farkı goremedım. Bende başucu sürahısını 3.50 ye aldım bievde indirimli 11 tl .Bence baska yerlerede bakmadan ürün almayın derım .

teşekkür ederim yeşildiyar, çay süzgeçlerini mudodan, havluluğu da tchibo dan aldım canım

bşevin istanbulda magzaları nerede ? ya gidecem nerde var bilmiyorum sitesindne baktım pek bişey öğrenemedim büyük alışveriş merkezlerinde varmı ? .. eylemonur sen nerdeki mağzasına gittin tarif etsen biraz ?

canım ben pendiktekine gittim maltepede var ümraniyede var...sitesinde yazıyor...ama alışveriş merkezlerinde olup olmadığını bilmiyorum tatlım...sitesinde yazmıyor alışveriş merkezi ismi...eğer pendikteki yakın olursa pendik belediyesinin çok yakında ufak bir mağaza...tarifini veririm istersen...

canım ben pendiktekine gittim maltepede var ümraniyede var...sitesinde yazıyor...ama alışveriş merkezlerinde olup olmadığını bilmiyorum tatlım...sitesinde yazmıyor alışveriş merkezi ismi...eğer pendikteki yakın olursa pendik belediyesinin çok yakında ufak bir mağaza...tarifini veririm istersen...

ümraniyede varmı ? ya ben ümraniyeye gittim bi çok kez göremedim

mesela ümraniyedeki hisar mağzasında bievin ürünler var ama bütün ürünleri yok ben tamamiyle bievin ürünlerinin olduğu mağza istiyorum ..pendik çok uzak bana ya puff bievin sitesinde bi satış noktaları bide cornerlar yazıyo sanırm satış beyileri sadece biev ürünleri olan mağzalar en yakını bekiştaş ama ayrıntılı adres yok sadece tel var artık arayıp tam adresi isticem çok saol canım

Ülkerin ürünlerinini bulunduğu Dore adlı katalogtan sipariş verdiğim sebze bıçagım ve sarmısak rendem geldii tanesi 2.90

254ydua.jpg

sffbd2.jpg

yeşildiyar aldıklarını güle güe kullan benimde almam lazım, ah ah çok esiğim var çok:bbo:

aldıklarınızı güle güle kullanılan kızlar..şebnemcim dikiş kutun degişikmiş ve de hoş:)

bunları geçen hafta aldım kızlar, bazı fotoğrafları kendim çektim umarım iyi çıkmıştır.

Eklentiler

• $PE102238[1].webp
    $PE102238[1].webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $Resim 122.webp
    $Resim 122.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $Resim 127.webp
    $Resim 127.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $xdvasy[1].webp
    $xdvasy[1].webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $Resim 126.webp
    $Resim 126.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 65
teşekkür ederim şebnemcim, eminönünde sarılgan züccaciye var canım oradan aldım kaça aldım inan bimiyorum birden fazla şey almıştımda :uhm:

ümraniyede varmı ? ya ben ümraniyeye gittim bi çok kez göremedim

mesela ümraniyedeki hisar mağzasında bievin ürünler var ama bütün ürünleri yok ben tamamiyle bievin ürünlerinin olduğu mağza istiyorum ..pendik çok uzak bana ya puff bievin sitesinde bi satış noktaları bide cornerlar yazıyo sanırm satış beyileri sadece biev ürünleri olan mağzalar en yakını bekiştaş ama ayrıntılı adres yok sadece tel var artık arayıp tam adresi isticem çok saol canım

canım sitesindeki yer senin söylediğin hisar mağazası..dedğim gibi anadolu yakasında bildiğim maltepe ve pendik var...müşteri hizmetleri numarası var orayı ara istersen canım yardımcı olacaklardır...indirim bitmeden git bence güzel şeyler var:)

Back
X