• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

cnmcm öncelikle güle güle kullan . . .
paylaşım yapan arkadaşlardan aldıklarının fiyatlarını da beraberinde paylaşmalarını rica edeceğim . . .
şifacı mesela bu sepet setine ne kadara sahip oldun ?

çok sagolun kzlar en güzelleri sizin olsun inşş ben adore diye markanın int sitesini aradım 100tl dedi baska bi siteden 80tl aldım kızlar

Son düzenleme:
şifacı arkadaşım çok güzel hemde çok uyguna almışsın. güle güle kullanasın.

kızlar günaydın.

soleyden dün gittim bornoz takımı aldım fotosunu ekliyorum. Rengi akarmı diye düşünmeye başladım soley kullanan varsa aydınlatabilirmi beni.

1174.jpg

827437001.jpg

kızlar bende int bunu sipariş ettim demin elime ulastı hady mate sepet seti
güle güle kullanın kızlar.
soley akmaz bence iyi markadır.
daha önce kullanmıştık.
sepet seti çok güzel.
ek çamaşır sepeti olarak yok mu? fiyatı ne kadar bunun acaba

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
şifacı ,canım sepet seti cok güzelmiş.. bende kirli sepetimi hasır aldım cok hoş duruyor bence.güle güle kullan:54:

şifacı sepet setin çok güzelmiş gerçekten çok beğendim bende kirli sepeti bakıyorum bu aralar set olarak olması ayrı bi güzellik havlunu saç kurutma makinanı falan koyarsın çok şık birde bişi sorcam resimdekinin aynı olarak geldimi sana bu tür sepetler çabuk deforme oluyo tabi kalitesine göre değişirmi bilmiyorum :18:

cnm yaa nişanlım 15gün sonra askere gidiyo 5ay yapıcak temmuz gibi yetiştirebilirsek yapıcaz ama belli degil cnm senin nezaman hayırlısıyla

ayy canım yaa Allah kavuştursun şlimdiden hayırlısı olur inşallah benimde nişanlım askere gidiyor 18 günü kaldı :(

kızlar ayrıca merak edenler için sepetlerin beyaz renk olanıda var nette baktım şimdi içindeki kumaş pembe ve mavi olarak iki renkte

şifacı sepet setin çok güzelmiş gerçekten çok beğendim bende kirli sepeti bakıyorum bu aralar set olarak olması ayrı bi güzellik havlunu saç kurutma makinanı falan koyarsın çok şık birde bişi sorcam resimdekinin aynı olarak geldimi sana bu tür sepetler çabuk deforme oluyo tabi kalitesine göre değişirmi bilmiyorum :18:

cnm bende cok begendim int gördügümde bugün elime ulastı sepet normal büyüklükte cok büyük degil yani aksesuarlarıda görüldügü gibi büyüklük olarak kaliteli cok az deforme olmus biyeri kırılmıs onuda önemsemedim 2yıl garantisi var zaten arayıp bi görüşücrmm

kızlar bu aradada ceyiznerece.com benim sitem :)ceyizlerimin devamı orada ekli :) sizin paylasımlarınızı bekliyrmm :3:

Back
X