Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş güle güle kullan tatlım
Benimde elartın modelleri çok hoşuma gidiyor dün mağazann önünden geçerken baktım fiyatlara hala düşmemiş istediim model yaa 700 tl![]()
priz steckerleri çok ciciler güle güle kullan hepsini
teşekkür ederim canımkızlar aldılarınız çok güzelmiş hayırlı günlerde kullanın inş sağlık ve mutlulukla
şifacım çok güzel, iyi günlerde kullnırsın inşallah. moralini bozma sakın![]()
fissler kurutucu,dograyıcı,saklama 28tl kılzar int aldım dün geldi ama sevinemedim küçük![]()
![]()
fissler kurutucu,dograyıcı,saklama 28tl kılzar int aldım dün geldi ama sevinemedim küçük![]()
:) sagol cnm :) mutlu ettin benicnm çok güselmiş ben çok beğendim kurutucunu kocanla sana yeterrrmisafir içinde biraz daha büyük bişiy bakarsınnn ikea da ucuz ordan al bitaneeee olur biterrrr sevin bakim hemen üzülmeeee bak sen nişanlına da erkekler anlamaz öle şeylerdennn onlara kalsa herşeye buna ne gerek var dio zatennnn
![]()
öle ama cnm ben hiç kimseyi takmıom valla ne beğenirsem onu alıom sonuçta ben kullanmayackmıyım bunu adamlarımız sadeece gelip yemekleri götürccekler ne anlarlar kurutucudan tenceredennnnnn:) sagol cnm :) mutlu ettin beni
sagol cnm aynen öle yaa hemen hemen herseyim int diyebilirm:) calısınca bide gurbette yasayınca böle oluyo galiba:) kargo ücretiyle 35tl ödeyince nişanlımda buna bukadar paramı verdin deyince canım sıkıldı biraz:) birde tupperın var minişef gereksiz old anlıcagın neyse fazla mal göz cıkarmaz dmi bende bi bernadoya bakıyım :) ceyizime bakma istersen ceyiznerede.comda ekli cnm güzel dileklerin için sagol öptm