• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

:66::66::66::66::66:

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $2.webp
    $2.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 32
cok güzeller cnm engilsh home mu tepsi rda görmüştüm stikerlerını nerden aldın:) güzel günlerde kullan saglıkla mutlulukla inşş

Kızlar aldıklarınızı ıyı gunlerde kullanın ınsallah hepsi maşallah cok guzeller

evet canım tepsi english homedan stekarları da limangodan aldım, hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanırız inşallah:21:

güle güle kullan şifacı sende benim gibi netten alışveriş yapıyorsun galiba :P
olsun ufak da olsa yeter bozma moralini
bende sebze kurutucu almayı düşünüyorum bernardoda 15e gördüm ikeada 7,95 almayı düşünen varsa bilginiz olsun:66:

sagol cnm aynen öle yaa hemen hemen herseyim int diyebilirm:) calısınca bide gurbette yasayınca böle oluyo galiba:) kargo ücretiyle 35tl ödeyince nişanlımda buna bukadar paramı verdin deyince canım sıkıldı biraz:) birde tupperın var minişef gereksiz old anlıcagın neyse fazla mal göz cıkarmaz dmi bende bi bernadoya bakıyım :) ceyizime bakma istersen ceyiznerede.comda ekli cnm güzel dileklerin için sagol öptm

825007001_4.jpg

fissler kurutucu,dograyıcı,saklama 28tl kılzar int aldım dün geldi ama sevinemedim küçük:(

cnm çok güselmiş ben çok beğendim kurutucunu kocanla sana yeterrr :1:misafir içinde biraz daha büyük bişiy bakarsınnn ikea da ucuz ordan al bitaneeee olur biterrrr sevin bakim hemen üzülmeeee bak sen nişanlına da erkekler anlamaz öle şeylerdennn onlara kalsa herşeye buna ne gerek var dio zatennnn :1::1::16:

şifacım çok güzel, iyi günlerde kullnırsın inşallah. moralini bozma küçük olanlarada ihtiyacımız var sonra biyiğini alırsın sagol cnm yaaa inşş int alısverişte böle seylerde oluyo tabi napıym begendigine sevindim evleneyim hemen kullancam sinir oldumyaa :)

cnm çok güselmiş ben çok beğendim kurutucunu kocanla sana yeterrr :1:misafir içinde biraz daha büyük bişiy bakarsınnn ikea da ucuz ordan al bitaneeee olur biterrrr sevin bakim hemen üzülmeeee bak sen nişanlına da erkekler anlamaz öle şeylerdennn onlara kalsa herşeye buna ne gerek var dio zatennnn :1::1::16:
:) sagol cnm :) mutlu ettin beni

sagol cnm aynen öle yaa hemen hemen herseyim int diyebilirm:) calısınca bide gurbette yasayınca böle oluyo galiba:) kargo ücretiyle 35tl ödeyince nişanlımda buna bukadar paramı verdin deyince canım sıkıldı biraz:) birde tupperın var minişef gereksiz old anlıcagın neyse fazla mal göz cıkarmaz dmi bende bi bernadoya bakıyım :) ceyizime bakma istersen ceyiznerede.comda ekli cnm güzel dileklerin için sagol öptm

aman canım boşver sen beğenmşin içine sinmiş gerisini takma kafana erkekler anca konuşsun onlar anlamaz sen kullanıcan :)

Back
X