Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
ve kizlar henüz alamadigim ama mutlaka almam gerek dedigim dondurmak icin kullanicagim taslar
bunlarla gercekten kiymayi filan porsiyonluk dondura biliyoruz
cok kullanisli tavsiye ederim hepinize
biz günlük alisveris yapmadigimiz icin toptan aliyoruz aylik filan ve donduruyoruz et türü seyleri yada yemek fazla kalinca süper bunlari gercekten alin derim
taksitle ödedigimiz icin tencereler anca 1-2 sene sonra gelicekler o yüzden resim cekemedim
nette bulduklarimi koyuyorum ama benimkiler biraz daha güzel yeni modelleri
benim aldigim takim sanirim 6 parcalik (tencere) yanindada hediye olarak cay takimi (caydanlik, cay bardagi altlari, kasikliklari, semaver), kepce takimi, lasagne tepsisi, extradan bi tava var hepsi komple 2700 Euroya mal oldu
görünüs olarak ahim sahim diiller ama cok cok kaliteliler ve 30 sene garantisi var.... annemin amc tencereleri 20 sene oldu ve hala ilk günkü gibi parliyo yeni gibiler..
türkiyede pek yaygin diil sanirim bu tencereler ama almanyada hemen hemen herkes aliyo ceyizine a.s
üsttekı ara dantelım tam takım yastık yorgan carsaf hatta bılmem bılır mısnız ara dantel demek hem ucuna hemde aynı örnektek arasına konarak yapılır kumasın
altakı göbeklı takım
bunlarda hazr bohcalarım bızde adettr akrabalarada bohca gıder sadece yakın akrablara ama
Selamlar herkese..
nihayet schaffer yemek takımlarım bugünkü kargo dağıtımı ile elime ulaştı..
o kadar parlak ve güzeller ki beklentilerimin üzerinde çıktı
ayrıca çatal kaşık takımı da çok şirin , ben günlük yemek takımı almayı düşünürken , günlük çatal kaşık takımım da oldu:teytey:bir heves resimlerini sizlerle paylaşmadan edemedim..bu arada siboja çok ama çok teşekkürler , o olmasa haberim bile olmayacaktı bu yemek takımındana.s.
Merhaba kıslar.bu da benim aldığım servis setimin bi benzeri.benzeri diyorum çünkü aynısının resmini hiçbi sitede bulamadım.markası hisar.bunun adı Fiesta.benimki Milano
bardaklarım 12 tane aldım paşabahçenin kendi mağazasından 4 rengi var.tanesi 5.90ytl:1rolleyes:el yapımı olduğu için makinaya konulmuyormuş..elde yakınıcakmış tek sorun o :uhm:
Yeni süngerli, saten, kurdelalı askılarım:asigim:
Hiçbirşey almayacaktım güya Ama görünce dayanamadımsırnaşık şey
Bir pakette 5 tane var. 5 tanesi 6 ytlcik:sm_cool:
Ben 6 paket aldım..Yani 30 tane cici askım olduyerimseniben