• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

quick chef´im
d150lrdax100of0.jpg

w355.png

domates filan rendelemek icin süper oluyor
anneminkini sIk sIk kullaniyorum

ve kizlar henüz alamadigim ama mutlaka almam gerek dedigim dondurmak icin kullanicagim taslar

g01g29largerdax100dd3.jpg

w355.png

g09e33largerdax100yd4.jpg

w355.png

bunlarla gercekten kiymayi filan porsiyonluk dondura biliyoruz
cok kullanisli tavsiye ederim hepinize
biz günlük alisveris yapmadigimiz icin toptan aliyoruz aylik filan ve donduruyoruz et türü seyleri yada yemek fazla kalinca :-) süper bunlari gercekten alin derim

kizlar bizde gecen AMC tencerelerine yazildik

taksitle ödedigimiz icin tencereler anca 1-2 sene sonra gelicekler o yüzden resim cekemedim

nette bulduklarimi koyuyorum ama benimkiler biraz daha güzel yeni modelleri

benim aldigim takim sanirim 6 parcalik (tencere) yanindada hediye olarak cay takimi (caydanlik, cay bardagi altlari, kasikliklari, semaver), kepce takimi, lasagne tepsisi, extradan bi tava var hepsi komple 2700 Euroya mal oldu

görünüs olarak ahim sahim diiller ama cok cok kaliteliler ve 30 sene garantisi var.... annemin amc tencereleri 20 sene oldu ve hala ilk günkü gibi parliyo yeni gibiler..

türkiyede pek yaygin diil sanirim bu tencereler ama almanyada hemen hemen herkes aliyo ceyizine a.s

amcin0.jpg

w491.png

amcset0ih9.jpg

w1027.png

resim130tt2.jpg

buda cok önce aldığım pıke takımı cok kullanıslı ablam 7 yıldr kullanıyo hıc bısey olmadı

resim122mp5.jpg

üsttekı ara dantelım tam takım yastık yorgan carsaf hatta bılmem bılır mısnız ara dantel demek hem ucuna hemde aynı örnektek arasına konarak yapılır kumasın

altakı göbeklı takım

resim134yu4.jpg

bunlarda hazr bohcalarım bızde adettr akrabalarada bohca gıder sadece yakın akrablara ama

resim133xr9.jpg

sehpa örtusu

resim124vo4.jpg

diğer b nevresım takımım

bunlar ütülenmemış halı

resim131wi0.jpg

kaynanama bohca tam set

resim128ao7.jpg

havlu kenarları

resim127ai5.jpg

devamı

resim126ma6.jpg

devamı

resim129ua6.jpg

son yaptğım

Son düzenleyen: Moderatör:
bocukcum bende porland porselen dusunuyrum desenlerı cok hosuma gıdıyo mesela bunun yemek takımından bulabılırsem alıcam
beauty1ix6.jpg

kızlar bıde gunluk kullanım ıcın 12kısılıkmı almak daha ıyı yoksa altı kısılık ıkı takım almakmı

1162_big.jpg

Saç Düzleştirici HP-4643 Philips

100-240V, 25W, 50/60Hz
Seramik kaplı düzleştirici plaklar
”Cihaz açık” pilot uyarı ışığı
2 yıl firma ve servis garantili

29,90 ytl

Selamlar herkese..
nihayet schaffer yemek takımlarım bugünkü kargo dağıtımı ile elime ulaştı..
o kadar parlak ve güzeller ki beklentilerimin üzerinde çıktı:nazar:
ayrıca çatal kaşık takımı da çok şirin , ben günlük yemek takımı almayı düşünürken , günlük çatal kaşık takımım da oldu:teytey:bir heves resimlerini sizlerle paylaşmadan edemedim..bu arada siboja çok ama çok teşekkürler , o olmasa haberim bile olmayacaktı bu yemek takımındana.s.

Resim-014.jpg

Resim-015.jpg

Resim-016.jpg

1tabak-1.bmp

Merhaba kıslar.bu da benim aldığım servis setimin bi benzeri.benzeri diyorum çünkü aynısının resmini hiçbi sitede bulamadım.markası hisar.bunun adı Fiesta.benimki Milano

47389li5.jpg
[/IMG]

1895bo2.jpg
1896mm2.jpg
1889nn1.jpg
1892ow4.jpg

bardaklarım 12 tane aldım paşabahçenin kendi mağazasından 4 rengi var.tanesi 5.90ytl:1rolleyes:el yapımı olduğu için makinaya konulmuyormuş..elde yakınıcakmış tek sorun o :uhm:

20nz6.jpg

buda mutfak yardımcı seti içinde sarımsak ezicisi,konserve açıcağı,fındık kırıcısı ve şarap açacağı var.alalı 2 seneye yakın oluyor ozaman 20 ytl.ye almıştım:smiley-cool:

Yeni süngerli, saten, kurdelalı askılarım:asigim:
Hiçbirşey almayacaktım güya:utangac: Ama görünce dayanamadımsırnaşık şey
Bir pakette 5 tane var. 5 tanesi 6 ytlcik:sm_cool:
Ben 6 paket aldım..Yani 30 tane cici askım olduyerimseniben

02122008426rv3.jpg

02122008425mi3.jpg

02122008428ii6.jpg

Back
X