eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:
1208hv8.png

Mikrodalgada Isıtılan Su – Bakın Bitkilere Ne Yapıyor

Resimler 2006 daki bir bilim fuarı projesinden alınmıştır. Filtrelenmiş su ikiye bölündü, yarısı soba üzerinde kaynama noktasına kadar ısıtıldı, diğer yarsısı mikrodalga fırında kaynama noktasına dek ısıtıldı. Su soğutulduktan sonra, tamamen aynı iki bitki bu ayrı sularla sulandı, amaç normal kaynayan suyla beslenen bitki ile mikrodalgada ısıtılan suyla beslenen bitkinin büyümesi arasında fark olup olmayacağını görmekti. Suyun enerjisinin veya yapısının mikrodalga tarafından değiştirilebileceğ i düşünülüyordu. Ve sonuçlar şaşırtıcı oldu.

19367472vm5.jpg
]

olduğu gibi ekledim kızlar karar sizin....

Kızlar kahvaltı takımımcokacimcoook Kütahya Porselen 175 tl'ye almıştım
getattachmenttj2.jpg

bu da kütahya porselinin sitesindeki resmi :)

ys37kh4207357bdf6.jpg

kızlar ekledim mi hatırlamıyorum canikom istedi diye bir kere daha ekliyorum...
gündelik yemek takımım artı kendi oluşturduğum kahvaltı setim ve çaydanlığım huzurlarınızdaaaaa....

dsc08520bl0.jpg

aha buda derme çatma kahvaltı takımım:)))))
dsc08522rw2.jpg

bu tabağıda kardeşim aldı uydurduğum takıma uyuyor diye:)))) ama aldığında öbürküleri çoktan kaldırmıştım birlikte fotolarını çekemedim...
dsc00390rs3.jpg

ve tabi çaydanlığım
dsc08511zb4.jpg

şimdi birde içinde ki pembeler ve mavlerden de böyle bir takım oluşturdum bir misafir ikinciye geldiğinde ayrı servisler oluşturmayı düşünüyorum. bir sefer yeşiller bir sefer maviler bir sefer pembeler gibi...

5094açıkvekapalıbüyük.jpg

bu cnm en az 7 yıldr evde kullanıyoruz tık demedı ustelık harıka ozellıklerı var kapısı acık kalınca uyarı bılem verıyo

kızlar hepinize günaydın hani dün bahsetmiştim ya çok ucuza aldığım iç çamaşırlarını foto görmek isteyen arkiler olmuştuu işte çekebildiğim bi kaç örnek..diğerlerini annem kaldrımış poff :(((

1001900ve9.jpg
bunlar3 ytl aldığım atlet takımlarım

Son düzenleme:
1001903em2.jpg

bunun alt içamaşırıda vardı ama çekmedim..bu gecelikde 15 ytl ama çok cici..
7 ytl adlığım geceliği çekemedim kaldırmış annem..ama aynen bunun boyunda askılı saten siyah üzerinde pastel tonlarda ara ara çiçekler var

Günaydın kızlarrrrr a.s.
Dün akşam eve giderken taçtan aldığım nevresim takımım 105 tl
:enbuyukkk:
22102008170124byf0.jpg

Son düzenleme:
Back
X