eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

pict1682ei2.jpg

pict1683kk5.jpg

hasır tepsim
pict1685tz4.jpg

magnetlerimkaydirigubbakcemile5
pict1686mq4.jpg

Çaycılardan konu açılmış :) bizde uzun süre arçelik tiryaki kullandık, sonra ben izmitte okurken yurda götürdüm, hem kettle olarak kullandım hemde gene çay yapmak için kullandım 3 senede orda:hooray: hala duruyo ama ben götürünce annemler eve arçelik semaver aldılar, porselen demlikli, oda çok güzel şimdi onu kullanıyoruz :) ayrıca semaver olması misafirler içinde çok orjinal geliyo, kalabalık misafir geldiğinde salona götürüyoruz semaveri orda muhabbet ederken kaynıyo bi yandan ve ilginç geliyo heralde ki herkes kendi çayını kendi koymak istiyo bende keyif yapıyorum kaydirigubbakcemile2

ekleme: bizim tiryaki eski modeldi onun resmini bulamadım ama semaver bundan ;

1309.jpg

kızlar aranızda arzum çaycı ve kahveci kullanan var mı? bende bunlardan var
6372.jpg

products

ikiside mor tabii

çok severimde ben çay ve kahceyii:kahve:

sizce bu nasıl?dün magazanın önünden geçiyordum ki bir bakış attım bu takıma kala kaldımmm resmen aşık oldummmmm yakından çok şık ve kibar.
tual2mm0.jpg

Bende bunu geçen sene babalar gününde babama ofisi için almıştım ama kullanmadı. Çeyizine koy kızım dedi bende kaçırırmıyım hiç :))

hs10172feab58f297648730zt6.jpg

günaydın kızlar bende yeni geldim aldıklarımı paylaşmak istedim
bunları evkurdan set halinde aldım 680 tl falan tuttu bide çift kişilik puf yorgan hediyesi vardı.
18045022ha4.th.jpg

BATTANİYEM
battaniyemdc0.th.jpg

bpatarosyesilcomp70409ho3.th.jpg

eaksevkatiyepe6.th.jpg

satenlineartkirmiziuykukp3.th.jpg

30147704ii2.th.png

hızınıza yetişemiyorum :)
buda benim çaycım ama kullanışlı değilmiş gibime gelio :( bide yer kaplıcak sankii ama aldım bikere:)

48857nl5.th.jpg

böcük burcuözge net bir şey demedi, arsimada aynı ben listede adlarını görünce gelme istekleri çoğalır diye yazdım :içelim:

çaycı konusuda iyice kafamı karıştırdı ya tefale bende baktımama yan yana olduğu içinde yer tutat diye düşünmüştüm. esranın ki en mantıklısı galiba, arzum birde ona uyan kahvecide çıakrmış ama pahalı tek cezve 65 lira.

mtar310ka7.th.jpg

mtar343aqn0.th.jpg

jln20522020500bv6.jpg
[/IMG]

forumda bağıra bağıra bu ürünü aramıştım bir ara.seyredenler bilirler.AŞKI MEMNU da mutfak tezgahının üzerinde görmüştüm.sonra bir gün evkura gitmiştim.oradada vardı bu takım.kızlar görseniz yakından aynı deri gibi duruyor.kıza dedim bu nasıl yıkanacak .dedi onlar deri değil.plastik aslında deri görünümü verilmiş.gerçekten acaip karizma duruyorlardı.ama neden şu günlük takımları tam yapmıyorlar ya.bununda küçük çatalı eksik.bievin sitesinde buldum.çk güzelde renkleri var.63 civarıymış fiyatı.ben evkurda hatırlamıyorum bakmıştım ama.kavuniçi,krem gibi renkleride mevcut.

kızlar hâlâ yatak örtüsü beğenip de alabilmiş değilim. Bikaç örnek göstericem sizce hangibi güzel? bunlar saten bu arada...

yatakrtslj5.jpg

w320.png

bu aynısının bordosu

yatakrts1nw0.jpg

w320.png

yatakrts2lc8.jpg

w310.png

Back
X