Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

ya birde burada bahsedilen kurleri deneyen varmi aranizda acaba?
ben bal,corekotu ve tarcini dniyorum
hiç üzülme canım seninde olacak elbet.sadece sabret senin kısmetin nezaman gelecek allah bilir.bu günlerin tedını çıkar canım.:lepi:

insallah canim.benim 3arkadasim ve esimin 2 arkadasinin esi hamile.hatta biri de 3 ay once dogurdu bebisini.gormeye gitmisdik.bi gorseniz cok sirindi.insan ozeniyor iste.bir biz kaldik.gundemi geriden takip ediyoruz:))))))))))

Son düzenleme:

uzulme canim seninde olur dert etme ettikce zaten negatif etki yapiyor bende artik hic dusunmiyecegim :sm_confused:

arkadaşlar hamile kalamıyorum diye sitrese girmeyin...yoksa dahada uzar gebe kalmanız.
rahat olun.unutmayın herşeyin başı sağlık.

insallah canim.benim 3arkadasim ve esimin 2 arkadasinin esi hamile.hatta biri de 3 ay once dogurdu bebisini.gormeye gitmisdik.bi gorseniz cok sirindi.insan ozeniyor iste.bir biz kaldik.gundemi geriden takip ediyoruz:))))))))))

seni cok iyi anliyorum ertafta baski yapiyor sacma sapan sorular soruluyor ben dusunmuyordum ilk bastan burda kim gorse cocuk varmi diye soruyor cildiriyodum millete neyse artik bide annem baski yapmaya basladi teyzemin oglu bendne sonra evlendi karisi dusuk yapti hamile simdi dogumuna gunler var annem diyor onlar senden sonra evlendi cocuklari bile dogacak nerdeyse diyor teyzen benden once babanne oldu diyor bende kiziyorum zaten uzuluyorum dert ediyodum temmuzda dusuk yaptim birdaha olmaz diye korkuyorum sali gunu doktora gidicem inadina karar verdim yapmaya .yapicam herkes rahat etsin

insallah canim senin de olur.cevremden bana soran yok.ama esim tarafdan ona soruyorlarmis ben yaninda olmayinca.o da hic bozmamis.kendimiz cocuguz daha hele buyuyelim dusunuruz demis:)

insallah canim senin de olur.cevremden bana soran yok.ama esim tarafdan ona soruyorlarmis ben yaninda olmayinca.o da hic bozmamis.kendimiz cocuguz daha hele buyuyelim dusunuruz demis:)

ins canim tum isteyenlere verir babannem alzehimer evlendigimde bana dua ediyordu allah hayirli cocuklar versin bizaman sonra keske akli basnda olsada sorsam niye bizaman sonra akannehir

arkadaşlar beni listeden çıkarın 7 sinde olmam gerekiyoru erken oldu biraz once hastalanmışın hiç erken olmazdı ilk defa.bu ayda kalamadım birdaha ümitlenmicem sonra çok kötü oluyorum.benim çoçugum olmıcakmı ne. offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya kızlar benm regl tarihmde 17 eylül ama şimdiden sabırsızlanıormm günler geçmio sanki okadar yoğun çalışıorum ama heran aklımdaa nasl düşünmeden durabilio millet anlamıorumm ben hiç beceremedmm bu işi...yaa 1 yıllık ewliyim we artkk çook istyrmm..kızlar yaa saçma belki we çok erken belirti aramak için belki ama bişey sorcam kasıktaki damarın belirginleşmesii belirtimidir:)yaa off artk saçmalıorum heralde heryerimi inceleyipp belirti aramaktan yoruldumm allhım yaa

canım benim bide beni düşün 3 yıldır yok yok olmuyo olurmu bilmem..nolursun salma kendini umudunu yitirmek üzeresin kendine gel bitanem olucak hiç merak etme tamammı bitanem

canım sen tedavi görüomsnn neden olmuyomşş3 yıl inşallah biran önce olur yaa tatlım Allh isteyen herkese en yakın zamnda nasip etsinnn inşallh...ya benm olmamasnın en büyük sebebi eşimle ayrı şehirlerde oldgmz içn fazla görüşemiorzz bakalım bu ay tam ovulasyon tarhlernde 2 gün beraberdk inşllh işe yaramıştr ya sanki kasıklarmda hafif ağrı war bide damarım belirginşetii acabaa?????ya ama daha 14 gün war çok erken demiii belirti içnn((

gördüm olmadı bıraktım tekrar dr gidicem kışa doğru sıktı beni biraz bu mesele anlıyomusun bunaldım bıraktım aylardır dr gitmiyorum sorun bnde yumurtlamam sıfır denecek halde ...ama umutluyum yinede allah büyükkkkk........
sevindim senin durumuna demekki bi araya gelseniz olur ne mutlu sana be canım hayırlısı olsun ama evet belirti için erken senin ben ümitlenme derim henüz sen bilirsin genede cnm

canım hangi siteden aldın testi ben de ordan alayım bari yardımcı olursan sevinirim...

Kızlar beni silin listeden.Ben vazgeçtim.Ocaktan sonra deneyelim bakalım.
Allah bebek isteyen herkeseeeeeeeee versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…