Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

ama benim bu 2.eylül beklentim...zaten bu seferde kırmızı kart gorursem çıkıcam oyundan tup bebek çalışmalrı forumuna transfer olacağım:gitme:

yapma ama üzme kendini cnm :teselli: inşallah daha fazla bekletmez seni
kızlar şimdi ben çıkıyom hepinize iyi akşamlar

bende hamile kalmak istiyorum 5 aydır olmuyor benim 12 eylül bakalım ya bu tarihlerde darbe yiyeceğim yada bayram yapacağım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu duyguyu herkese tattırsın :Saruboceq:

inşallah hamilesindir canım...benimde eylül5 adet günüm seninkigibi göğüslerim sızlıyo hayırlısı ikimiz içinde.:1hug:

3 günü geride bıraktım şimdiye kadar yaptığım idrar testlerinde birşey çıkmadı hala beklemedeyim eğer bebiş varsa kendini ne zaman göstericek ve ben buradayım diyecek..günler geçmiyormu bana mı öyle geliyor

inş. kalırız ya bunları okurken aglamak geliyor içimde:)allah herkezin gonlune gore versin.ve baş donmem oluyor inş. psikolojık degildir.

serincim seni tebrik ediyorum.ovulasyon testlerini kullanamadan gebe kaldın heralde buda güzel:)simdi anlat bakalım bizi aydınlar akıntın varmıydı agdet günündemi öncemi yada sonramı gebeligini ne zaman ögrendin.bizi aydınlat bakalım son agdet tarihin neydi kac gün sonra gebe kaldıgını ögrendin bende beklemedieyim 8 eylül agdet tarihim olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…