Eyll'de sonu alacaklar

arkadaslar liste olusturan yokmu ben listeyi göremiyorum,, söyle belirtilirse eger kimlerin ne zaman test günü ve aciklananlar icin hangi sonuc oldugu
benim test günümde 25 eylül insallah bende pozitif alanlar arasina girerim, negatif sonuc alan arkadaslarim, rabbim sabrini versin

pozitif alana arkadaslara sorum olacak, orucu tuttunuzmu yoksa doktor tutmayinmi dedi ?

merhabalar benimde transferimin 3 günü 23 eylülde test yaptıracam ondan önce idrarda yaptırsam cıkarmı aceba allah kimsenin emegini bosa cıkarmasın herkese hayırlı evlat nasip etsin

merhaba kızlar, şimdi doktordan gelıyorum nihayet kistim yok olmus bu gun reglımın ıkıncı gunu . ve yarın iğnelerimi vurmaya başlıyorum. acaba yaparsak iyi olacak dedikleri şeyler varmı mesela ananas ıyı gelıyormus transfer sırasında?

arkadasim benim transferimin oldugu gün yememem gereken yiyecekler arasinda ananas vardi, yiyecegim yemekler arasindada domates ve balik vardi bu ananas olayi cidden beni düsündürüyo

arkadasim benim transferimin oldugu gün yememem gereken yiyecekler arasinda ananas vardi, yiyecegim yemekler arasindada domates ve balik vardi bu ananas olayi cidden beni düsündürüyo

hımmmmmmm aslında varya boyle sağdan soldan duyduğumuz seylerı yapmamamız lazım. tamam hanı bıtkısel destek olur ama pahalı tedavı bunlar, şimdi yeriz içeriz aksı bişey olur . alla alla ne yapsak kı. sana dr mı dedı domates ve balığı???

benim 30 ağustos ta transferim gerçekleşti.transferin 8.günü idrarda evde baktım.ikinci çizgi hafiften belliydi.hemen gidip kanda baktırdım 20.5 çıktı, dr 48 saat sonra yenile dedi 94.08 çıktı bir 48 saat sonrada yani 12. günde 344.1 çıktı.15.gün tekrarla dedi dr o zamanda 1418 çıktı cuma günü dr gidip artık keseyi göreceğiz inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah

evet doktor transfer günü kagit verdi neleri yapmam gerektigine dair
greyfurt, ananas, midye, kirmizi et, ve tatli alkol ve nikotin kullanmamam gereken yiyecekler

tavsiye ettigi yiyecekler ise,
domates, tonbaligi, ringa baligi,uskumru

benim doktorum hiçbir konuda yasak yok dedi evimiz 5. kat ve asansörsüz o merdivenleri akşama kadar inip çıktım dr sordum hiç birşey olmaz dedi istersen git tarlada çapa yap dedi.gerçektende iyiyim şimdi belkide tesadüf bilemiyorum ama lekelenmem falan hiç olmadı, jele,estrofeme ve aspirine devam birde folik asit kullanıyorum

bünyaden bünyeye fark ediyor, insan kendini sonradan suclamamk icin dikkat ediyor, ya sunu yaparsam ya düserse ya tutmazsa gibi düsünüyo insan, bende fitili yerlestiriken cok korkuyorum fazla derinede yerlestiremiyorum isin acikcasi:) korkudan

kardeşim burcu 12.gün değeri 157 darısı isteyen herkezin başına....arkadaşlar yüce allahım istedi çok şükür kardeşimde 6 yıldır bekliyordu.negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmeyin lütfenzamanı geldiğinde olucak inşallah... nazlı senin sonucun nasıl ...burcuyada dua istiyorum bundan sonrada sorun olmasın sağlıcakla kalın hepiniz

tebrik ediyorum....sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde evladına kavauşman dileğiyle.....

greyfurt, ananas, midye, kirmizi et, ve tatli alkol ve nikotin kullanmamam gereken yiyecekler

iremcim banada kağıt felan verilmedi.....her istediğini ye fakat kabız olmamaya çalış dedi....

burada herkes ananas ye diyor am ananas yiyip duruyoruz? hatta bana ilk denemede almandaki hemşire de demişti kabızlığı önlediği için. bir de bol protein ye diyorlar ama kırmızı et yeme demediler :uhm:

burada herkes ananas ye diyor am ananas yiyip duruyoruz? hatta bana ilk denemede almandaki hemşire de demişti kabızlığı önlediği için. bir de bol protein ye diyorlar ama kırmızı et yeme demediler :uhm:

bilmiyorumki canim, acaba ananas yiyip pozitif sonuc alan varmi varsa, yemekte sakinca yok bence anket yapilmali, burasi türkiyeden birazcik daha farkli tabi sistem olarak, sormak lazim ya bu ananas isini

butterfly's senin verdiğin topikten momi nin ananas ile yazdığı kısmı aldım :

Kızlaaaar... keseyi gördük .. şimdi dr.dan geldim.. 1 kese var bi tanede %75 gelişmiş şimdilik...

canım hayırlı olsun allahım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darıaı bızlerın basına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…