inşallah canım amin...hayırlısı olsun...merhaba arkadaşlar benim test günüm 20 eylül... umarım sonuç bekleyenler için güzel bir ay olur...
canım daha çok erken ama bana göre bu sonuç 7. güne göre hamilelik olabilir inşallah değeri yükselir kardeşinin canım güzel haberler verirsin bizlere :Saruboceq:bugün7.günümüz kanda gebelik 5.97 çıktı kardeşim hamilemi acaba paylaşırmısınız
Merhaba, ben de 21 Eylül'de (bayramın ikinci günü) test yaptıracağım. Bu bizim üçüncü denememiz. Her gün bir sürü şey okuyorum, bazıları moral veriyor, bazıları depresyona sokuyor. Transfer, 5. günde, Çarşamba yapıldı. Transferden önce bile göğüslerimde şişlik ve duyarlılık vardı. Halen de devam ediyor. Karnımda da hastalanacakmışım hissi var, ancak hastalanmama normalde daha 10 gün var. Karnım çok şiş ve artık stresten mi yoksa şişlikten mi bilmiyorum, rahat nefes alamıyorum. Hem umudumu kaybetmemeye çalışıyorum, hem de korkuyorum. Hepinize iyi şanslar diliyorum.
yıl 80Arkadaşlar 9. gün kan değerim 144.91. Doktor çoğul gebelik dedi :)
alabama kaç embryo gelişti? benim yumurtalarım yarın toplanacak.
sonuç için bayram sonunu bekleyeceğim..en zoru beklemek.
ben bu topiği daha önce farketmemişim.....bende eylülde sonuç alanlardanım.....ve negatif sonuç alnalardanım.....hamile kalanlar allah tamamına erdirsin inş.....benim gibi negatif sonuç alanlar geçmiş olsun hepmize....inş diğer denememizde bizde hamile kalır ve evlatlarımızı kucağımıza alırız.....şu mübarek kadir gecesi hürmetine inş bizlerde evlatlarımıza kavuşuruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?