Eyll'de sonu alacaklar

merhaba arkadaşlar benim test günüm 20 eylül... umarım sonuç bekleyenler için güzel bir ay olur...

inşallah canım bayrama denk geliyo desene inşallah senin için çifte bayram yaparsın canım :Saruboceq:

kızlar benimde 2.denemem ve test günüm 15 eylül benide listeye eklermisiniz.10. günde idrar testi yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum rabbim bu mübarek aylarda hepimize olumlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, ben de 21 Eylül'de (bayramın ikinci günü) test yaptıracağım. Bu bizim üçüncü denememiz. Her gün bir sürü şey okuyorum, bazıları moral veriyor, bazıları depresyona sokuyor. Transfer, 5. günde, Çarşamba yapıldı. Transferden önce bile göğüslerimde şişlik ve duyarlılık vardı. Halen de devam ediyor. Karnımda da hastalanacakmışım hissi var, ancak hastalanmama normalde daha 10 gün var. Karnım çok şiş ve artık stresten mi yoksa şişlikten mi bilmiyorum, rahat nefes alamıyorum. Hem umudumu kaybetmemeye çalışıyorum, hem de korkuyorum. Hepinize iyi şanslar diliyorum.

bugün7.günümüz kanda gebelik 5.97 çıktı kardeşim hamilemi acaba paylaşırmısınız
canım daha çok erken ama bana göre bu sonuç 7. güne göre hamilelik olabilir inşallah değeri yükselir kardeşinin canım güzel haberler verirsin bizlere :Saruboceq:

canım rabbim bebişinin güzel haberini vermeyi nasip eğler inşallah canım kendini fazla dinleme canım benim en büyük belirtim üşümemdi neden üşüyorum acaba diyordum ilaçlardanmı diyordum o yüzden belirtilere kafanı takma o şişlikler ilaçlardanda olabilir canım inşallah bize güzel haberlerle dönersin benim 11. gün kanamam bile oldu adet kanaması gibi ben kan testine bile gitmeyecektim zorla gittim canım pozitif sonucumu şükürler olsun aldım ümidini kaybetme bitanem sakın herşey gönlünce olsun inşallah:Saruboceq:

alabama kaç embryo gelişti? benim yumurtalarım yarın toplanacak.
sonuç için bayram sonunu bekleyeceğim..en zoru beklemek.

en zoru bir de kaç tane döllendi diye beklemek. ben bugün 6 yumurtayı verdim geldim. geçen tedavimde de 6 toplanmıştı. 1 iyi 1 orta kalite vardı kimyasal gebelik oldu. bu sefer de bu döllenme sayısından kalitesinden çok korkuyorum. hayırlısı :Saruboceq:

alabama kaç embryo gelişti? benim yumurtalarım yarın toplanacak.
sonuç için bayram sonunu bekleyeceğim..en zoru beklemek.

rabbim yardımcın olsun canım en zoru o 12 gün evet beklemek sanki zamn duruyo ama o gün geldiğinedede teste gitmek istemiyorsun olumsuz bişey duymaktan korkuyosyun rabbim yardımcın olsun canım:Saruboceq:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. 11. gün değerim 533.41 çıktı. Çoğul gebelik olduğu kesin diyor doktorum. Ama ilk bebeğim 3 aylıkken öldüğü için Fraxiparine adlı iğneye başladım. Sanırım kanı sulandırıyormuş. Kullanan var mı içinizde?

sevecenns.........3 eylül
jud...................3 eylül
yesm81.............3 eylül
hata..................5 eylül
mute.................8 eylül
siber.................12 eylül
çilek..................4 eylül
gorken..............12 eylül
----------------------------------------------------------

Nerdesiniz Hanımlar.. nasılsınız... merak ediyorum .. :dance:

ben bu topiği daha önce farketmemişim.....bende eylülde sonuç alanlardanım.....ve negatif sonuç alnalardanım.....hamile kalanlar allah tamamına erdirsin inş.....benim gibi negatif sonuç alanlar geçmiş olsun hepmize....inş diğer denememizde bizde hamile kalır ve evlatlarımızı kucağımıza alırız.....şu mübarek kadir gecesi hürmetine inş bizlerde evlatlarımıza kavuşuruz.....

Geçmiş olsun canım .. üzüldüm .. ama herşeyin bir hayırı var.. demekki zamanı değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…