Eyll'de sonu alacaklar

arkadaşlar bu gün benim 8. günümdü kan testinde hcg 20.5 çıktı yani pozitifmiş ama iki günde bir testi tekrarlayacağım inşallah sonuç hızla ilerler çok mutluyum.Allah hepinizide mutlu etsin inşallah.

ruhsat 80 hayırlı olun inşş güzel katlanır eken yaptırmışın testi

yenice17 sen sonucunu nezaman ögrenecen ben 8 eylül benim ilk denemem varmı ağrın sancın allah yardımcımız olsun:Saruboceq: :Saruboceq:

ben ilk testi 4 eylülde yaptım 83 çktı, 7 eylülde tekrar yapıldı 433 çıktı. belirti olarak sadece aralıklarla adet görecekmişim gibi karın ve bel ağrısı vardı. ayaklarım çok üşüyordu yani adet olacakmışım gibi...bulantı, gögüslerde şişkinlik, kanama falan hiç olmadı..
sen de ne gibi belirti var.... benim de llk denemem
inşallah olumlu sonuç alırsın. yarın büyük gün... bol şans

arkadaşlar bu gün benim 8. günümdü kan testinde hcg 20.5 çıktı yani pozitifmiş ama iki günde bir testi tekrarlayacağım inşallah sonuç hızla ilerler çok mutluyum.Allah hepinizide mutlu etsin inşallah.
tebrik ederim canım baya erken yaptırmışsın testi... benimde cumartesi darısı başımıza inşallah...

arkadaşlar benim sonucum negatif geldi çok üzüldüm biraz umutlanmışım herhalde bizimki sebepsiz infertiliteydi doktor 2 deneme öncesinde kromozom analizi istedi inşallah sonuç bekleyenler hep pozitif alır

arkadaşlar benim sonucum negatif geldi çok üzüldüm biraz umutlanmışım herhalde bizimki sebepsiz infertiliteydi doktor 2 deneme öncesinde kromozom analizi istedi inşallah sonuç bekleyenler hep pozitif alır
canım bir iki gün üzülme desekte üzüleceksin boşlukta hissedeceksin ama merak etme rabbim sabrını veriyor... bidahaki tedavi için planlar yapmaya başlayınca yeniden heyecan ve umut dolarsın.. inşallah birdahakine olur... benimki 4. yılmadan devam ediyorum rabbim zamanı gelince hepimize nasip etcek inşallah...

inşallah çok sagol tesellin için sebebi belli olmayınca çok üzülüyorum ne yapacagımıda bilmiyorum bakalım kromozom analizinde ne çıkacak bu analiz hakkında bilgin varmı paylaşırsan sevinirim

inşallah çok sagol tesellin için sebebi belli olmayınca çok üzülüyorum ne yapacagımıda bilmiyorum bakalım kromozom analizinde ne çıkacak bu analiz hakkında bilgin varmı paylaşırsan sevinirim

canım bizimkide azosperm ama şimdiye kadar hiç tutunmadılar doktorlar şaşırıyor niye tutunmadığına bizde yaptırdık karyogram testi herhangi bir genetik hastalık varmı diye bakılıyor eşine ve sana eger varsa embiryolarda kaliteli olmuyor tutunmuyor o yüzden... inşallah bişey çıkmaz bizde çıkmadı bütün testler iyi ama işte biyere kadar gerisi zamanı gelmişse allah ne zaman nasip ederse....

canım inşşallah bu sefer güzel haberi alırsın ve bebeğine kavuşursun. Tedaviyi Samsunda mı yaptırdın...

negatiflere üzülüyorum kendim gibi,pozitflere seviniyorum kendime de pay çıkarıp,bizler zor olanla uğraşıyoruz,inşallah bize de nasip olur annelik,benim test günüm 15 eylül,beni de ekler misiniz.

Arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum. Hepinizin hakkında önce Allah hayırlısını versin, Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…