Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bisey soracagim ben regl dönemim baslamadan bi 10 gün önceden sismeye basliyorum. ne yersem yiyiym ya da icegim farketmiyor.Sizde de böyle oluyor mu ? ya da siz bu dönemlerde ne yapiyorsunuz ? Ve benim bu zamanlar canim cok tatli biseyler cekiyor kendimi yemeden tutamiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ne yapabilirim? Bu dönemim yaklasiyor simdiden canim cok tatli filan cekiyor![]()
kizlar bisey soracagim ben regl dönemim baslamadan bi 10 gün önceden sismeye basliyorum. ne yersem yiyiym ya da icegim farketmiyor.Sizde de böyle oluyor mu ? ya da siz bu dönemlerde ne yapiyorsunuz ? Ve benim bu zamanlar canim cok tatli biseyler cekiyor kendimi yemeden tutamiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ne yapabilirim? Bu dönemim yaklasiyor simdiden canim cok tatli filan cekiyor![]()
bitter cikolatayi da ben hic sevmem canimbi sekilde bu günleri atlatacagim ve bu kilolari verecegiimmm
![]()
Merhaba kızlarDün misafirlerim vardı koşuşturmacadan giremedim...Dünkü menüm yine diğerlerine benzerdi ama akşam yemeğinde bir parçada börek yedim
Bugün yediklerim;
Sabah: Bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 ceviz
Öğle: Bir tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak süt
Akşam: 5-6 kaşık taze fasülye soslu , 2 tane kuru köfte, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: Erik ve çilek yedim..
Az sonrada yeşil çayımı içicem..
20 dk hızlı tempoda yürüdüm ve ara ara koştum...15 dk da egzersiz yaptım...
Yarın büyük gün, bakalım tartı neyi gösterecek :18: