Eylül 2010 da transferi olacaklar...HAYDİ..BURAYA...

slm benim tedavim şuan doğum kontrol hapı kulalanarak başladı birinci denememi mayısta yaptırdım malesef negatif sonuç.ardından kimyasal gebelik yaşadım.çikolata kisti maduruyum.doktor kistimin içini boşaltı histeroskobiyle ve doğum kontrol hapına başlattı.eylülde nasipse iğneler ve tranfer.Allah nasip etsin hepimizede inşallah mübarek ramazan ayında bol dua ediyorum.çok zor süreçler yaşıyoruz Allah hepimize kolaylık sabır versin.umutlu olmak tek çare tedavide önemli diyorlar.diğerinde hsg çektirmiştim sorun yoktu şimdide historoskobi .

Arkadaşlar bizim sorunumuz belli eşimde sperm sorunu en önemlisi morfoloji bozukluğu var ..Şimdi adetimin 2 veya 3 günü gidip kontrollerimizi olduğumuz hastane dışında başka bir hastanede direk tüp bebek tedavisi istiyoruz diye başlayabilirmiyiz.Süreç hemen başlatılırmı yoksa silbaştanmı olur?

merhaba ;
benimde 30.08 de başlamış olduğum maceram son hız devam ediyor , dün ilk iğnem lucrin depot tek doz olarak yapıldı , 10eylülde diğer iğnelerim başlayacak aksilik olmazsa 20eylül de yumurtalarım toplanacak
umarım hepimiz bu dönemi sorunsuz geçiririz

canım gitmiş olduğun tüp bebek merkerkezine göre tedavi şekilleri değişiyor. öncelikle seni detaylı jinekolojik muayeneden geçirip eşinden ve senden detaylı testler istiyorlar. test ve muayne sonucuna görede tedavi planına başlıyorsun , umarım biran önce bebeğine kavuşursun

Hoşgeldiniz Bugo ve Ekin 79..Bence adetten önce bi ön görüşmeye gidin Ekin,giderken yaptığınız tahlilleri ve sonuçları da( hsg,hormonlar,sperm sonuçları,vs.) götürün baksınlar,ona göre karar verirler.Ben de öyle yapmıştım..

kızlar yarın yumurtalarım toplanıyo şans dileyin bana :) hayırlı haberlerle döniyim yarın operasyondan çıkar çıkmaz size buraya mesaj yazıcam nası geçtiğini
umarım iyi haberler verebilirim.

kızlar yarın yumurtalarım toplanıyo şans dileyin bana :) hayırlı haberlerle döniyim yarın operasyondan çıkar çıkmaz size buraya mesaj yazıcam nası geçtiğini

bol sanşalr canım inş bol bol yumoşun çıkar ve bebiş olarak geri dönerler.benimd eyarın tranferim var bana dua edin ne olur

Kızlar benimde ilk denemem uzun protokol yarın 13. lucrin i olacağım fakat hala adetim gelmedi çok sinir bozucu senseiye senin doktor adet gecikmesi için ne dio?
ozlem selam regl olabildin mi? bugun benim de 10. lucrin gunum olacak hala regl olmadim.. 13 e kadar olmazsam doktoru aramam soylendi de seni merak ettim..

bol sanşalr canım inş bol bol yumoşun çıkar ve bebiş olarak geri dönerler.benimd eyarın tranferim var bana dua edin ne olur

pera ve gamzelim nasıl gecti islemleriniz??eyvahedigeldismile

Kizlarrrr benim yumurtalarım bugün 13:00 de toplandı 28 tane toplandığı için. Ağrım sızım oldu yani sizi yaniltmiyim ama ne kadar rahat olursanız okadar iyi geciyo o yüzden kesinlikle rahat olunnn
sonrasında bı sürü ilaçla eve donuyosunuz ostrojen bandı Ağrı kesici antibiyotik elevit vajinal fitil gibi ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye daha sakın oluyosun
13:00 te girdim 15;50 de hastaneden ayrıldım toplam 28 tane toplandı aksam üstü embriyologum aradı 24 tanesi Olgun dedi Buda iyi bisii dedi
hala ağrım sizim var ama katlanilmayacak bisii diil gaz sancısı gibi
gamzelim teşekkür ederim bu arada senin transfer nasıl gecti

Çok geçmiş olsun pera...İnşallah transferin de iyi geçer bi sorun olmaz...Bu arada kendine dikkat et ,yumurta toplama sonrası tüplerde ve rahimde bi problem ,su toplaması falan olmasın.

kızlar mrb benimde ilk denemem ve çok tedirginim . bende pco eşimde sperm sorunu var. anatolia da hakan beyle tedaviye başladık.bugün lucrinin 4 günü. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzel haberler alırız inşallah...

Kızlar transfer ne zaman olucak eğer 5. Gün olursa ben 1 inde yani dün toplattim yumurtalarimi dünü 1 diye mı sayıyoruz

ozlem selam regl olabildin mi? bugun benim de 10. lucrin gunum olacak hala regl olmadim.. 13 e kadar olmazsam doktoru aramam soylendi de seni merak ettim..

pera ve gamzelim nasıl gecti islemleriniz??eyvahedigeldismile

canım benmim tranferi çok rahat geçti çok şükür hiç bişey hissetmedim nerdeyse..

kızlar bugün embriyolog aradı güzel haberler verdi ama hala tedirginim neden bilemiyorum bugüne kadar tedirgin diil hep rahattım ama bilemedim bööle bi sıkıntı var içimde pazartesi muhtemel transferim var
21 yumurtadan hepsi döllenmiş 15 tanesi 1. kalite dedi bu çok iyi birşey yumurta rezervin iyiymiş dedi
diğerleri de 2. kalite dedi hepsi çok güzel bölünüyo dedi yarın sabaha kadar bir aksilik olmazda pazartesi yani 5. gün transfer ederiz dedi eğer bir sıkıntı olursa yarın gel derim sana dedi
yumurtaların böyle güzel olması herkese nasip olmaz dedi rezervin iyi bakalım rahimde tutunacak mı dedi
tek embriyo verecek o yüzden aceba tutmaz mı diye sıkıntım var
diğerlerini de donduracakmış
moral lazım biliyorum şanslıyım en azından yumurtalarımda bi sıkıntı yok ama rahimde iyom vardı benim o bi sıkıntı yapmasın diye düşünüyporum

oncelıkle rahat ol canım
halıne suket
bak yumurtan var hemde saglıklı
utmazsada rabbımın bılecegı ıs
ama bence tutucak rabbımın ıznıylen
sakın kendını sıkıntıya sokma bosyere
ınş gusel haberlerlen geleceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…