kızlar yarın yumurtalarım toplanıyo şans dileyin bana :) hayırlı haberlerle döniyim yarın operasyondan çıkar çıkmaz size buraya mesaj yazıcam nası geçtiğini
umarım iyi haberler verebilirim.
ozlem selam regl olabildin mi? bugun benim de 10. lucrin gunum olacak hala regl olmadim.. 13 e kadar olmazsam doktoru aramam soylendi de seni merak ettim..Kızlar benimde ilk denemem uzun protokol yarın 13. lucrin i olacağım fakat hala adetim gelmedi çok sinir bozucu senseiye senin doktor adet gecikmesi için ne dio?
kızlar yarın yumurtalarım toplanıyo şans dileyin bana :) hayırlı haberlerle döniyim yarın operasyondan çıkar çıkmaz size buraya mesaj yazıcam nası geçtiğini
umarım iyi haberler verebilirim.
bol sanşalr canım inş bol bol yumoşun çıkar ve bebiş olarak geri dönerler.benimd eyarın tranferim var bana dua edin ne olur
ozlem selam regl olabildin mi? bugun benim de 10. lucrin gunum olacak hala regl olmadim.. 13 e kadar olmazsam doktoru aramam soylendi de seni merak ettim..
pera ve gamzelim nasıl gecti islemleriniz??eyvahedigeldismile
canım benmim tranferi çok rahat geçti çok şükür hiç bişey hissetmedim nerdeyse..
kızlar bugün embriyolog aradı güzel haberler verdi ama hala tedirginim neden bilemiyorum bugüne kadar tedirgin diil hep rahattım ama bilemedim bööle bi sıkıntı var içimde pazartesi muhtemel transferim var
21 yumurtadan hepsi döllenmiş 15 tanesi 1. kalite dedi bu çok iyi birşey yumurta rezervin iyiymiş dedi
diğerleri de 2. kalite dedi hepsi çok güzel bölünüyo dedi yarın sabaha kadar bir aksilik olmazda pazartesi yani 5. gün transfer ederiz dedi eğer bir sıkıntı olursa yarın gel derim sana dedi
yumurtaların böyle güzel olması herkese nasip olmaz dedi rezervin iyi bakalım rahimde tutunacak mı dedi
tek embriyo verecek o yüzden aceba tutmaz mı diye sıkıntım var
diğerlerini de donduracakmış
moral lazım biliyorum şanslıyım en azından yumurtalarımda bi sıkıntı yok ama rahimde iyom vardı benim o bi sıkıntı yapmasın diye düşünüyporum
Pera80 6 Eylül transfer günün bence...Hayırlı olsun...Kızlar transfer ne zaman olucak eğer 5. Gün olursa ben 1 inde yani dün toplattim yumurtalarimi dünü 1 diye mı sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?